Sayfa 24/196 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon
Arama sonucu : 1561 madde; 185 - 192 arası.

Konu: RAYSG - Ray Sigorta

1.  Alıntı Originally Posted by meho Yazıyı Oku
    iyide güzel kardeşim. sen alıp verdiklerini ortak olduğun arkadaşlarına haber ver. burdaki açıklamanın sana getiriside olacağını sanmıyorum.. burda bu söylemler bir başka yatırımcının kararını etkiliyemezmi.. birde porföy idaresi tek işlemli bir şirketemi kaldı..daha burda asıl beklenti tüm gü işlemdir..kağıt 10 yıldır zarar etmiş. birde insanlar eşşek yüküyle senelerce bedelli parası yatırmış..hemde dolar bedava iken..bu şirketin sahipleri o paraları herhalde gece kulüplerinde yemedi...sonra bu adamlar bu hisseye 2 dolara almadımı.. işte fafdalı olmak demek bütün bu paralar bilançoda varmı yada varsa gizem hangi kalemde yatıyor...senin yaptığın verdim veriyorum..bu kimseyi bağlamaz..senin yapacağın şey ama benim bilmem gerekmiyor..kar ettiysen güle güle harca..
    Çok haklısın arkadaşım,kusuruma bakma.yanlış yapmanıza yol açabilir.

Sent from my General Mobile 4G Dual using hisse.net mobile app

2. Ne oldu. Hisse düşecekmiydi..........

3. 17 mart da açıklanacak şubatın prim artış oranında sıra...

Alıntı Originally Posted by temel analiz 1 Yazıyı Oku
    17 mart da açıklanacak şubatın prim artış oranında sıra...
    nokta atışlarının ucu sankide sürekli işleme dayanacak gibi. benimde bu kağıttaki hayalim, eski avivanın kazancının yolunu izlemesidir.
    kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by spk79 Yazıyı Oku
    Ne oldu. Hisse düşecekmiydi..........
    Kim düşeceğini iddia etti ki!

6.  Alıntı Originally Posted by meho Yazıyı Oku
    nokta atışlarının ucu sankide sürekli işleme dayanacak gibi. benimde bu kağıttaki hayalim, eski avivanın kazancının yolunu izlemesidir.
    yani comun kast ettiniz heralde .......zamanla şu an ki gösterge ve ibre o yönde sanki
    yazı ve yorumlarım ve grafiklerim ve analizlerim...yatırım tavsiyesi değildir ve yatırm kapsamı dışındadır..ve yatırım niteliği değildir.... yatırım yapmak istiyenler...ülkemizin ....yatırım kuruluşlarına ve yatırım uzmanlarına ve resmi kurmlarına baş vursunlar

7. sayın...serhanpe...eşleşme rica etsek....
    yazı ve yorumlarım ve grafiklerim ve analizlerim...yatırım tavsiyesi değildir ve yatırm kapsamı dışındadır..ve yatırım niteliği değildir.... yatırım yapmak istiyenler...ülkemizin ....yatırım kuruluşlarına ve yatırım uzmanlarına ve resmi kurmlarına baş vursunlar

8.  Alıntı Originally Posted by beyazsayfa Yazıyı Oku
    Kim düşeceğini iddia etti ki!

Dünkü yorumlar düşecek gibiydi...kar az geldi...diye....

Sayfa 24/196 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •