Sayfa 24/202 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon
Arama sonucu : 1611 madde; 185 - 192 arası.

Konu: PRKAB - Türk Prysmian Kablo

1.  Alıntı Originally Posted by Dow16 Yazıyı Oku
    Prysmian Group Türkiye CEO'su Aydoğdu: Yapı Malzemeleri Yönetmeliği'nin yol haritamızda önemli bir dönemeç, hatta kaldıraç olacağına inanıyoruz...

.Arkadaşlar yukarıdaki yazı PRKAB'ın faailiyetlerinde ve karında sn CEO'nun dediği anlamda nasıl bir fark yaratacak;bilgisi/fikri olan varsa; paylaşabilirmi......teşekkürler
    Kablo sektöründe üretim yapan irili ufaklı yüzlerce firma var,bu durumda haliyle piyasada deli bir rekabetin oluşmasına yol açıyor ve kar marjları düşüyor.
    Yönetmelik yürürlüğe girince (tabi yönetmelik sadece kağıt üzerinde kalmayıp ciddi bir şekilde uygulanırsa) yangına dayanıklı kablolar zorunlu hale gelecek,piyasa da kalite anlamında belli bir standardın üzerine çıkamayan,yönetmelikte belirtilen üretim koşullarını sağlayamayan firmalar,güçlü ve büyük firmalarla rekabet edemeyecek.Kaliteli üretim yapan,yönetmelikte belirtilen üretim koşullarını sağlayan Prsysmian gibi büyük firmalar bir adım önde olacaktır.Bu yanmaya karşı dayanıklı olan kablolar,standart kablolara göre katma değeri yüksek kablolar olduğu için (ciro ve karllılık anlamında) büyük ölçekli firmalara olumlu yansıması beklenebilir.
    Yönetmelik yürürlüğe girdi girmesine ama hissenin durumu ortada... endeks 101 bini devirdi bu hisse 1 kademe bile çıkmaktan aciz malesef.
    Bize kazandıracak olan hissenin hareketleridir...

Y.T.D

2. endeks 101 bini devirdi bu hisse 1 kademe bile çıkmaktan aciz....

3. sn ayyıldız;
    .açıklamanız için teşkkürler.......bizde burada iyi beklentilerle yavaştan pozisyon almaya başladık.....hayırlı olur İnşallah.....

4. Prysmıan Group Türkiye'nin Sponsor Olduğu Milli Sporcu Hatice Kübra İlgün Güney Kore'de Dünya İkincisi Oldu - Basın Açıklaması

Kuruluştan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:

8.  Alıntı Originally Posted by Dow16 Yazıyı Oku
    sn ayyıldız;
    .açıklamanız için teşkkürler.......bizde burada iyi beklentilerle yavaştan pozisyon almaya başladık.....hayırlı olur İnşallah.....
    Hayırlısı kız evladı dermiş atalarımız, aferim size....

Sayfa 24/202 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •