İzmir Antalya farkmaz güney bölgede yüzüyo o balık
İstanbul fiyatı fahiş olmalı
Ben Bi kez tattım davette
Tuzda yapıyorlar galiba tuza gömülü
Demek damak tadı
Ahım şahım gelmemişti
İzmir Antalya farkmaz güney bölgede yüzüyo o balık
İstanbul fiyatı fahiş olmalı
Ben Bi kez tattım davette
Tuzda yapıyorlar galiba tuza gömülü
Demek damak tadı
Ahım şahım gelmemişti
dolara gece son dk çakmışlar. tüm artıyı yemiş
pztesi bu durumda +500+1000 arasında açılış gelebilir bistte.
Dogru hocam.... 3 4 saat deniz tuzu tercihen tuza basılıp derin dondurucu da bekletilir... pullu oldugu için biraz zahmetli bu yüzden deri komple temizlenir bembeyaz kalır balık öyle....kaya balıgı oldugu için az tutuluyor birde nesli tehlikede oldugu için satısı da yasak... tezgah altında bulabilirsin anca.... izmirde böyle, antalyada belki yasak yoktur.... istanbuldaki fiyatı bilmiyorum tabi. Ama burda 200-300 tl arasında değişiyor.. o lagos değildir belki lüferi koymuşlardır hocam... lagos yiyipte begenmicek insan yok bence... diyorum ya lagos dersin gider lüfer koyar önüne...
Kalamar diye sübye koyan yerleri biliyorum ben![]()
vadeli kapandıktan sonra %1 kadar aşağı geldi dolar...pazartesi sabaha kadar geri dönmezse +500 olabilir +1.000 zor gibi bu rakamla ama daha da gevşerse olur...
rte nin açıklaması vardı ama ne zaman geldi bu açıklama tam bilmiyorum sadece iş bankası değil ŞİŞECAM da var falan diye birşeyler demiş...bunu nasıl algılar bakalım piyasa...
Bunların sırrı kurdukları kalantor aileler dostum.... onlar kalıcı, digerleri göçmen.... taban çok cahil olduğu gibi, üst kademeler ve oraya yetiştirdikleri kişiler dünyanın türlü bölgelerinden seçilmiş devşirme kişiler.... başarısının sırrı burda... senin en başarılı çocuğunu alır yetiştirir.... kendi ülke insanına kalsa başarılı olamazlar....
Yer İmleri