Anket Sonuçlarını Gör: 23 Haziran Seçimlerin de hangi adayı desteklemeyi düşünüyorsunuz?

Oylayan
473. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Ekrem İmamoğlu/CHP

380 80.34%
  • Binali Yıldırm/AKP

74 15.64%
  • Necdet Gökçınar/Saadet Partisi

14 2.96%
  • İlker Yücel/Vatan Partisi

5 1.06%
Sayfa 24/130 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon
Arama sonucu : 1035 madde; 185 - 192 arası.

Konu: 23 Haziran 2019 seçimlerin de hangi adayı desteklemeyi düşünüyorsunuz?

1. Vay efendim gezide şöyle olmuş böyle olmuş, ekonomi çökmüş. Geziden bu yana kaç sene geçti, aynı hükümet neden düzeltememiş. Geziden ve 15 Temmuz dan sonra bu ülkede bir rahip Brunson olayı oldu onu niye hiç görememişsiniz, bu fakir burada olduğu sürece papaz bir yere gidemez demeden önce dolar ve faizler kaç şimdi kaç? Ayrıca o papaz bu cümleden kaç gün sonra ülkesine döndü? Yiyemiyeceğin hıyarı soymayacaksın.

2.  Alıntı Originally Posted by denetmenengin Yazıyı Oku
    Demokratik yollarla yarışmak gerçekten imkansız çünkü seçilmiş insanın hakkını gasbetmiş insanlarla mücadele çok zor ama biz gene de hep demokrasi, tam demokrasi, ileri demokrasi demeye devam edeceğiz.17 - 25 Aralıkta ayakkabı kutularını dolduranlar şimdi de İmamoğlu nun anasının ak sütü gibi olan mazbatasını çaldılar. Bana sakın 17-25 fetö nün kumpası demeyin kimin kaç para çaldığının tek tek listesi var, ayrıca 1 yıl sonra paraların faizi ile birlikte kimlere geri verildiğini de biliyoruz.

Madem sizin belge deponuz geniş, birkaç belgede burdan rica etsek Engin bey.
    Son düzenleme : apache64d; 18-05-2019 saat: 12:34.

3.  Alıntı Originally Posted by denetmenengin Yazıyı Oku
    Ben de onu diyorum 17-25 de çaldılar ama nedense hırsız olmadılar tam tersi senin gibilerin alkışladığı kahramanlara dönüştüler. Kim terörü övüyorsa Allah belasını versin. Türkiye gibi okuma yazmayı yeni yeni sökmeye çalışan ülkelerin beyinlerine az oksijen giden insanını sömürmenin 2 yolu vardır birincisi din elden gidiyor ikincisi beka. Atatürk ün sağlam temeller üzerine kurduğu bu ülkede din de devlette hiç bir yere gitmez, sizlere rağmen.
    Bak burada tek bir ortak noktamız oluştu nihayet.. oda; ozamanlar Atatürkün astıkları sokaklarda hatta TBMM de kuyruk sallıyor.

4. Bir çok dostum ısrarla yazma etme ne işin var .................e diyorlar haklılar.

Alıntı Originally Posted by apache64d Yazıyı Oku

Biraz önce paylaştığım yine silinmiş, buda o iktidar zamanında olmadımı??? Neden siliyorsunuz???

Bugün silinmiş hiç bir mesajınız yok.. Neden bu yollara başvuruyorsunuz anlamıyor ve şaşırıyorum.. Git gide olmayan şeyleri de varmış gibi yazmaya başladınız.. Niyetiniz enteresan ve üzücü..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. Bunları ipte sallandırmazsan senin Meclisine kadar girerler, böylelerin özgürlük zırvasını yesinler.

7. 2001 krizi bu ülkenin en büyük ekonomik krizidir ve ben bir ekonomist olarak bunu kabul etmezsem kendimle çelişmil olurum. Peki en önemli soru şu, tarihin en büyük ekonomik krizine rağmen resimdeki 2 devlet adamı için 5 kuruş çaldılar şeklinde bir haber duydunuz mu? Peki 17-25 Aralık için aynı şeyi diyebilir miyiz? Bir de bu adamlar tertemiz, pırıl pırıl adamlardı da neden bir teki bile şu an bakan ya da milletvekili değil? Daha çarpıcı soru şu, bu 4 bakan 17 Aralıkta hırsızlık yaparken yakalandı ama acaba 25 Aralıkta neler oldu? Bu konu medyada neden hiç yer almadı? Sağlıklarla.

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bugün silinmiş hiç bir mesajınız yok.. Neden bu yollara başvuruyorsunuz anlamıyor ve şaşırıyorum.. Git gide olmayan şeyleri de varmış gibi yazmaya başladınız.. Niyetiniz enteresan ve üzücü..

#188 de paylaştığım resimi bu paylaşımdan 15 dk önce paylaşmıştım ama şimdi göremiyorum. Art niyetli birşey değil sn Medwig, ben ne görüyorsam onu söylüyorum.

Sayfa 24/130 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •