Ekrem İmamoğlu/CHP
Binali Yıldırm/AKP
Necdet Gökçınar/Saadet Partisi
İlker Yücel/Vatan Partisi
Demokratik yollarla yarışmak gerçekten imkansız çünkü seçilmiş insanın hakkını gasbetmiş insanlarla mücadele çok zor ama biz gene de hep demokrasi, tam demokrasi, ileri demokrasi demeye devam edeceğiz.17 - 25 Aralıkta ayakkabı kutularını dolduranlar şimdi de İmamoğlu nun anasının ak sütü gibi olan mazbatasını çaldılar. Bana sakın 17-25 fetö nün kumpası demeyin kimin kaç para çaldığının tek tek listesi var, ayrıca 1 yıl sonra paraların faizi ile birlikte kimlere geri verildiğini de biliyoruz.
http://blog.milliyet.com.tr/kaddafi-...?BlogNo=333762
GEZİDEN ÖNCE FAİZLER % 5 CİVARINDAYDI, KİŞİ BAŞI MİLLİ GEİR , 12.000' DOLAR CİVARINDA İDİ TÜRKİYE DE.[/QUOTE]
Yav he he, geziciler sayesinde bugün faizler %26 civarında. Tebrikler akkoyun, sayende iktisadın kitabını tekrar yazacağız[emoji1787]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bahçeli de saatini !7/25 'e kurmuştu, 15 temmuzla uyandı.
Yav he he, geziciler sayesinde bugün faizler %26 civarında. Tebrikler akkoyun, sayende iktisadın kitabını tekrar yazacağız[emoji1787]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi[/QUOTE]
HAKARET ETME YAZ BİR KİTAP GEZİDEN BAŞLA, 15 TEMMUZDAN ÇIK ÜLKEYE MALİYETİNİ BİR ÇIKAR GÖRELİM. VARSA ÇAPIN.
Ben de onu diyorum 17-25 de çaldılar ama nedense hırsız olmadılar tam tersi senin gibilerin alkışladığı kahramanlara dönüştüler. Kim terörü övüyorsa Allah belasını versin. Türkiye gibi okuma yazmayı yeni yeni sökmeye çalışan ülkelerin beyinlerine az oksijen giden insanını sömürmenin 2 yolu vardır birincisi din elden gidiyor ikincisi beka. Atatürk ün sağlam temeller üzerine kurduğu bu ülkede din de devlette hiç bir yere gitmez, sizlere rağmen.
Yer İmleri