Sayfa 24/501 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon
Arama sonucu : 4006 madde; 185 - 192 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1.  Alıntı Originally Posted by yasyas1907 Yazıyı Oku
    Demekki pkart Dada milleti yedin bitirdin aslında senin gibileri adminin engellemesi lazım ama nedense biz birsey diyince engelleniyoruz ama senin gibi küçük yatırımcının canını yiyenler daha çok seviliyor aha buraya yazıyom bu hissede sen varım diyorsan ve mynette ki irfan Bahadır var ise çok büyük sıkıntı var demektir... İrfan Bahadır hisse 8.20 de iken alın yolu var diyordu ve şimdi de aynı şeyi söylüyor hisse 1 ayda 8 tl den 0.90 tl ye indi bu hafta oyunun yönü belli olur sende ne zaman yükselecek desen o gün en az yüzde 5 eksi kapatıyor utkuuuu belki de ikinizde aynı kisisiniz
    Uzak dur ..... Vangd dan. Paranı ye sen.Pkart konusuna gelince 1,5 yıldır bekledim en sonunda 3 defa yukarıdan satıp aşağıdan aldım . Yazdım hep o sayfada. Oradan kazandığım paralar, mepet oldu. Pkart hisselerim 12800 duruyor Ve duracak taaa ki iki haneli olana kadar.birde lütfen yas yas bulaşma , Vangd da cesareti olan , inanan durur Korkaklar değil.

2. Şimdi benden Vangd 1 tl olur deme mi bekleyenler , ne kazanacaksınız ?bu hisseden bir şey olmaz desem kime yarayacak. Vangd 2013 ve 2016 da ki iki hareketini de yakaladım inanmayan açar okur. Galip Öztürk Gürcistan dan geleceğini , serbest kalacağını bunun Fetö kumpası olduğunu kendisi ve herkes biliyordu. Şimdi Vangd yeniden aşağı 1 lere geleceğini isteyen ve temenni edenler maalesef avucunuzu yalarsınız.son zamanlarda yazdığım bir cümle . Vangd ben ve Öztürk ailesi kalsa . Diğerleri gitse. Batacaksam ben batarım. Size yazık olmasın.

3. sn.utkual ı tanımam sakın yanlış anlaşılmasın avukatı da degılım..ilgımı çektı süreklı arkadaşa saldırı..arkadaş kısa vadedde olacak demiyor kı almış hedefım bu dıyor..e sen akılsızsan arkadaş ölle dedı dıye alsan farz edelim 2.14 den )) yarıın bazsa 1.95 e ondan sonra adamı guneh keçısı ılan edıyorsunuz..bence ayıp..araştır..çaycıyı..ne ısın var kumarda...demezlemı adama...)))

4. bende kağıt yok...sn. rüştü hocayı burda gördüm hatta sasırmıstım..kront dan tanırım.. sn. haykı hocayıda burda gördüm onuda cusandan tanırım onu da görünce sasırmıstım..)) o yüzen takıldım ne ıslerı var dıye hatta sormuştum geçenlerde yazılarımda vardır..neyse...

5. İyi akşamlar dilerim arkadaşlar. Sn Ünsal Van Gıda'da yazmamın sebebi Metro hareketlerinin buraya da yansıyacağını düşünmem ve grafiklere göre al sat yapma isteğimden kaynaklanıyor. Uzun vadeci değil sadece fırsatçıyım bu hissede. Kront ise bundan sonra uzun bir süre takibimde ve portföyümde olacak bir hisse. Ama orada da al sat yapacağım ve tekniğe göre satıp, göreceli olarak ucuz kalmış ve hareketli hisselerle anlık, günlük değişimlerde bulunacağım. Öyle çok fazla bir portfoyüm yok zaten. Kendimi tatmin etmek ve tecrübemi heyecanla birleştirmek amacım. Fırsatın olduğu yerde bulunmak benim ruhumda var. Biraz yatırımcılıktan ziyade kumar ruhlu birisiyim. Bunu hep söylemişimdir. Van gıdayı sattığımı geçen hafta söyledim. Tekniğe göre yine alabilirim. İzlemekteyim. Saygılar, sevgiler.

6.  Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    bende kağıt yok...sn. rüştü hocayı burda gördüm hatta sasırmıstım..kront dan tanırım.. sn. haykı hocayıda burda gördüm onuda cusandan tanırım onu da görünce sasırmıstım..)) o yüzen takıldım ne ıslerı var dıye hatta sormuştum geçenlerde yazılarımda vardır..neyse...
    Kront gizli hazinem.Sayın Ünsal kimseye al demem. Sat ta demem temennimi yazıyorum. Şimdi cuma günü 15 bin 0,38 hayatımda ilk defa ihlas holding aldım dedim . Niye mi aldım % 30 - 40 kazmak için kısa vadede hemen . Ben Cusan da yaptım şimdi ihlas ta yapacağım inşallah bunlar al sat lık hisseler ama Vangd ,Mepet, Kront yatırımlık uzun vade hisselerim. Benim hisselerimden uzak durun, ben bu işlerden anlamam, her an paranızı kaybedebilir hatta borçlu bile çıkabilirsiniz . Ytd

7. hayırlısı olsun hocam bu tarz hısseler ıhyada eder ocagıda söndurur tabii..risk..risksizde yasamda hiçbirsey elde edılemez..gıda holdıngı olacak vs. denılıyordu...işte c gurubundan ılerıde çıkar su olur bu olur...denılıyordu..tabii hissede beklentı oluşuyor sıpekte bunu kullanacak doğal olarak..sanırım 2.70 çıktı çoğu 3 ustune atacak dıye atlayan olmuştur..dönüş olunca çoğu zarar bıle vermıstır..sıpekle sı..yarısı yapılamaz zaten..ınsallah 2 altı olmaz ve hekes kazanır..kısmet..

Sayfa 24/501 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •