2 gündür 1'78 yazdım yazdım emir sildim bir türlü satılmadı. Bugün kapanışa 1'79 yazdım o da gitmedi 😃
Çarşamba günü yapılacak maç öncesi yukarı yapıp mal dagitmasini bekliyorum. Geçen hafta 1'66 ya kadar aşağı bastı zaten. Korkan satmıştır. Benim fikrim en az 1'88 e kadar yukarı yapıp mal dağıtmakları gerekli.. işte o civarlar da benim satış noktam..
3 gündür hisseyi 1'74-1'79 arasında oynattılar. Bu öyle bir aralık ki alan alsın/ satan satsın aralığı..Ytd.
Bugün Sporlar kırmızı iken fenerbahçe nazire yapıyordu. Yarın rolleri denişek bari.
Tekrar diyorum. 1.80 geçerse yeni bir uzun bar çıkacak.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fener ilk hafta 20 dk 3 penaltı ve 5.0 Lık galibiyet
2. Hafta Başakşehir 1.0 önde 2.3 .4 farka gidecek maç son dk golü ile galibiyet
3 hafta Trabzonspor ile Kendi seyircisi önünde beraberlik
4. hafta Alanya'da takke düştü kel göründü
Sadece bugünkü galibiyet için yüzde 7 Lik bir yükseliş
Ancak kazın ayağı hiç de öyle değil
Daha 3 hafta lige şampiyonluk fiyatlandı gibi
İki hafta sonra Galatasaray Fenerbahçe maçında bugünkü gibi bir skor çıkarsa ki bu feneri madara eder işte o zaman kim neyi fiyatlamis görecegiz....
Bu arada sermaye artırımı için yetki her zaman alınır ve süresi 5 yıldır bu süre içinde ister kullanır ister kullanmazlar . Galatasaray yönetimi bu konuda hızlı davranıp kullanacaklar gibi çünkü burası borsa sana kanun bu yetkiyi vermişse geçmiş olsun....
İyi geceler....
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazılarımın tamamı ( SPK ) Sermaye Piyasasi Kanunu ; md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamin da Yatirim Danismanligi icerisin de degerlendirilemez , Yatirim tavsiyesi icermez ve yatırım niteliği taşımadıgin dan dolayi , Yatirim Tavsiyesi Degildir
Şimdi bugün kötü bir gün mü GS hissesi için.....
kimseler anlamazdı ya nasip ne demekti.
Yer İmleri