bu niye almıyor yaw.
sabah gaplımı alacak acaba.
iblis vazgecemiyor gaptan
bu niye almıyor yaw.
sabah gaplımı alacak acaba.
iblis vazgecemiyor gaptan
Yatırım yaparken Roma'nın bir günde kurulmadığını ,trade ederken Hiroşima'nın bir günde yok olduğunu HATIRLA..
Yabancı dediklerimizde korona dan en az biz kadar etkilendi
Ayrıca Onlardaki imkanda sonsuz değildir herhalde
Kısıtlı imkanlarla , psikolojiyi düzgün tutma adına , varını yoğunu kendi borsasına harcıyordur belkide
Tahmindir yatırım tavsiyesi değil , hem benim zenginim (diyelim adına artık) kendine güvenip kendi hissesini almıyorsa , yabancıyı nasıl ikna etmeli ?Şapkadan tavşan çıkararak mi?
Ne olduysa açığa satış yasağıyla birlikte oldu. Açığa satamayan ve illa düşecek diyenler vioptaki paylara short girdi. Teorik fiyat dengeleri bozuldu. Bist100 de açığa satamayan ve vioptada işlem yapmayanlarin tek seçeneği alım yönünde hareket edip rüzgara uymak oldu ve bir sürü dandik tahta tavan tavan gitmeye başladı. Köy lerin hepsi şuan hipnoz olmuş durumda pd/dd ve fk lar uçuk rakamlara gelmiş bu sürü tahtada. Açığa satış yasağı kalkınca her hissenin 1-2 taban aldindan tum kyler mala gömülüp yıllar sürecek bir eziyete düşecekler. Açığa satış yasağı ne zaman kalkar onu kestirmek gerek o zamana kadar borsada garip garip fiyatlamalar oluskaya devam eder.
Öyle öyle dünde bahsettim... vadelilerin fiyatlanması bozuldu işlem yapmak zor... düzgün olanda işlem yapıyorum... kaldıraç düştü...
Petun gibi lanet hisseye tavan tavan yaptırdılar resmen... en sığ ve en yavaş hissedir kendisi... iyi numara yapmışlar, düzeneği güzel kurmuşlar...
Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.
vaybe nasdaq düşüşün %78,6 sını sp500 ve dow nerdeyse %61,8 ini geri almış dax %50 sini almış bist30 %38,2 sini almış
parayı veren düdüğü çalar. gerçi bankaları U30 dan çıkartsak yerine hubvc smart rtallb sasa pegasusu felan koysak bizde çok güzel iş çıkartırdık.
Yatırım yaparken Roma'nın bir günde kurulmadığını ,trade ederken Hiroşima'nın bir günde yok olduğunu HATIRLA..
Yer İmleri