“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Sn hocam yeşiller için ne düşünüyorsunuz?
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
her zamanki gibi benim mesai saatler önce başladı.. genelde prof analistleri meraktan takip etmeme rağmen, bide şu bizim bal ligine bir bakayım bakalım diye dolaştım.. ne gördüm: allahtan borsa iyi gidiyorda pek sıkıntı yaşanmıyor. ama şuna inanın eğer borsa bozulmaya başlasın varya, piyasa ağlama duvarına döner..
düşüncemi yazdım yatırım tavsiyesi değildir.. hani kıvırma payım olsun diye YTD yazılırya![]()
ENDEKS_ hisseler ile ayrışmasından dolayı artık bunada bir yorum yapmanın öngörüde bulunmanın bir anlamı kalmadığını düşündüm.. zaten tahmin yaparak borsa oynanmayacağına inanmama rağmen, laf ola, torba dola, diye yazdık çizdik işte.. oyuncunun top ayağında olmalı, üzerine basacak, kafasını kaldırıp sağı solu kontrol ederek, dar alanda kısa paslaşmalar yaparak devam edecek.. al tut bekle bana göre hikaye işler.. tapusumu alınacak sanki vurur geç... kağıtmı bitiyor sanki. her yer beni al, beni al, diye çırpınan kağıt kaynıyor... tabii bu bana göre. sizde kendi aklınızı kullananarak anlayışınıza göre bir yol mutlaka bulursunuz. biraz meşaggat"li olacak ama, olacak o kadar.. ne demiş beyaz adam? ( belkide siyahtır)başlangıçta hata yapmadan mükemmele ulaşan kimse yoktur...
Son düzenleme : karar_anı; 23-06-2020 saat: 05:07.
bu nasıl borsa böyle, hiçmi düzeltmesi olmayacak bunun? bence olur.. hem bugün salı sallandırabilirler havada güzelneyse ben işin makarasındayım
![]()
endekse fazla vermeyecek görüntüsü vererek kafa kağıtlarını düzelttiler.. çok eğriymişler demekkidevamı gelirmi? onu bilememde en azından bugün kenardan izleyerek pas geçilebilirdi
sürekli yukarı, yukarı, olmazya.. sıkılmayın diye biraz sallandırdılar ne olmuş yani![]()
Yer İmleri