Sayfa 24/177 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon
Arama sonucu : 1410 madde; 185 - 192 arası.

Konu: ARCLK - Arçelik A.Ş.

1. Bence bofa az bile yapıyor az bile satıyor 20 dakikadır izliyorum artı 0.70 den eksiye geldi bir anda ykb den kim işlem yapıyorsa tahtayı bozuyor bofa 1.sırada ykb 2.sıradaydı 80 bin lot sattılar bu tahta gitmez arkadas gidemez gecmiş olsun lanet olsun 160 bin lotu kucağına bıraktılar zannediyor bofanın. Bofa bir satmaya baslasın da görelim o 160 bin lotu kim karsılayacak vallahi bezdim 1 gün normal bir hareketi yok.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Şu an için pek çok kağıt böyle değerinin altında. Arada Ülker, şok, mpark, tüpraş, thy gibi kağıtları da takip ediyorum, yatırımcıları illallah etmiş durumda. Hatta altın bile değerinin altında. Beklemek lazım, günü gelir elbet.

3. Öyle bir tuzağa düşürdüler ki yatırımcıları, hem tahtadaki en güçlü robot y.kredi hem de şirketin geri alım yaptığı aracı kurum y.kredi. Robot da alsa şirket geri alım yapıyor diye tahtaya ilgi diri tutuluyor ve bu arada yabancı malını boşaltıyor. Tabi aynı zamanda her an burdan artık geri alırlar diyerek insanlar manipule ediliyor. Satışta ilk 10 kademede 500 bin lot olan arçelik tahtasını kimse burdan kaldıramaz, çok yazık oldu.
    Borsada alıcılar da kazanır satıcılar da, açgözlüler kaybeder.

4. Katılıyorum.....koçun her kağıdı endekse tepki verdi...ama arclk ise ne yazık ki bir olaya kurban ediliyor.
    Şu ana kadar daha 10 milyon lot bile almadı patron...60 milyonu tamamlayana kadar daha çok var...
    El kol bağlı...gerçekten yazık oldu

5. Temmuzda beyaz esya üretimi cok düşmüş. patron alımına güvenip geldim acıkvası ilk yükselişte de vermediğime cok pişmanım. Temmuz vade vardı zararına sattık agustos vade var yükselişlerde pozisyonu azaltmayı düşünüyorum kendi açımdan. Ama gel gör ki her gün düşüyor malesef işimiz cok zor.

6. Satışı yazacaktım.
     Alıntı Originally Posted by grand-prix Yazıyı Oku
    Temmuzda beyaz esya üretimi cok düşmüş. patron alımına güvenip geldim acıkvası ilk yükselişte de vermediğime cok pişmanım. Temmuz vade vardı zararına sattık agustos vade var yükselişlerde pozisyonu azaltmayı düşünüyorum kendi açımdan. Ama gel gör ki her gün düşüyor malesef işimiz cok zor.

7. Geri alim yapiyorum fiyat ucuz dicek sin sonra 32 den alacaksın, yani sadece yüzde 10 ucuzsa ne diye alim yapiliyor gayet normal yüzde 10.

Efendim patron ucuzdan almak istermiş diyenler var patrona göre 33 üzeri pahalı o zaman almıyor.

Bu iş en cok kime yaradı peki beyin fırtınası yaparsak bence yabancıya yaradı.

Şirket alim yapmasa belki 28 den 25 den alınacakti lotlar zaten şirket sağlam diyor herkes o zaman ucuzdan almanın zararı olmaz sanirim. Şimdi ne oldu yabancı 30 üzerinden satiyor.
     Alıntı Originally Posted by Qie Yazıyı Oku
    Öyle bir tuzağa düşürdüler ki yatırımcıları, hem tahtadaki en güçlü robot y.kredi hem de şirketin geri alım yaptığı aracı kurum y.kredi. Robot da alsa şirket geri alım yapıyor diye tahtaya ilgi diri tutuluyor ve bu arada yabancı malını boşaltıyor. Tabi aynı zamanda her an burdan artık geri alırlar diyerek insanlar manipule ediliyor. Satışta ilk 10 kademede 500 bin lot olan arçelik tahtasını kimse burdan kaldıramaz, çok yazık oldu.

8. "Arçelik A.Ş'nin Borsa İstanbul'da oluşan değerinin, Şirket faaliyetlerinin gerçek performansını yansıtmadığı değerlendirilmiş olup sağlıklı fiyat oluşumuna katkıda bulunmak amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'nun 21.07.2016, 25.07.2016 ve 23.03.2020 tarihli duyurularına istinaden Şirket paylarının Borsa'dan geri alım işlemlerinin başlatılmasına"

Çok da izaha muhtaç bir cümle değil. Bu sayede yabancılar mallarını resmen Ky nin üzerine boca ettiler. Şirket burdan alsa ne olur almasa ne olur. Göreceksiniz geri alım için bahsedilen tutarın yanına bile yaklaşmayacak totalde alacakları hisse adedi. Amaç gerçekleşmiş olacak böylece. Bir kere daha Koç hıldıng yıtırımcı dıstıdır diyen varsa uzak dursun kalbini fena kırarım.
    Borsada alıcılar da kazanır satıcılar da, açgözlüler kaybeder.

Sayfa 24/177 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •