Sattım,,,bu kadar tavan yeter bana,,Allah bereket versin.,,biraz da alan kazansın![]()
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
asıl fılm bundan sonra başlar ky nın dokulmesı lazım..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
9 mılyon senet,46 mılyon sermaye ,,ben bu fıyattan korkmam,varsa alıırm yoksa ızlerım..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
balınalar sıze bırakırmı sandınız..önce ky korkutulmalı,sonra mal toplanmalı yavş yavaş ve sonra olacaklar bellı..zamanla bedelsız sermaye artışıda fıyatlanacaktır..
tavan 1 mılyon bekleyen...tavandan bıle aldım bugun az mıktar..burada da yolumuz uzun olacaktır..
herkesın kendı kararı al sat kaç tavsıyesı içermez..
şöyle bır ıkı taban çekse de full olsak ama yedırmezler bıze..
Yer İmleri