Sayfa 24/898 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon
Arama sonucu : 7177 madde; 185 - 192 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by KARDELEN 54 Yazıyı Oku
    Eyvallah Üstadım ama öyle bir söylemde asla bulunmam, burada çok değerli ve sabırlı ortaklarım olduğunu biliyorum.
    Bu da sabrımı ve şevkimi arttırıyor...

Syg.
    sizler ile aynı ortamı paylaşmak bir keyif dostlar...gesan kıraathanesi güzel..bize hizmet eden rex ,baddog ,kardan adam ve çakır elemanları da iyi...her istediğimizde çayları sıcak sıcak getiriyorlar...akşam eve giderken kazandıklarımızdan da güzel bahşişler veriyoruz...adamlar da bizden biraz fayda görsünler...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Akşama Europower arzı gelsin de neşemizi bulalım:-)

3.  Alıntı Originally Posted by kurtonder Yazıyı Oku
    Akşama Europower arzı gelsin de neşemizi bulalım:-)
    Ben aksine beklentilerin hisseyi olumsuz etkilediğini düşünmeye başladım. Bu beklentilerden hareketle tahtada istedikleri gibi at koşturuyorlar.
    Yorumlarım kişisel olup yatırım tavsiyesi olarak görülmemelidir.

4. ayne aynen ta kendısı keko pala bıyıklı,uzun siyah kaşlı,,

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    çakır değil miydi dükkan sahipleri...hani o pala bıyıklı adam...
    kazan kazan prensıbı keko sen kazandıkça onlarda kazanmış oluyor ,her ne kadar borsada kazanamasada :=)

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    sizler ile aynı ortamı paylaşmak bir keyif dostlar...gesan kıraathanesi güzel..bize hizmet eden rex ,baddog ,kardan adam ve çakır elemanları da iyi...her istediğimizde çayları sıcak sıcak getiriyorlar...akşam eve giderken kazandıklarımızdan da güzel bahşişler veriyoruz...adamlar da bizden biraz fayda görsünler...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Alıntı Originally Posted by DrWho Yazıyı Oku
    Ben aksine beklentilerin hisseyi olumsuz etkilediğini düşünmeye başladım. Bu beklentilerden hareketle tahtada istedikleri gibi at koşturuyorlar.
    Az daha sabır teknik olarak yolumuza bakalım. Halka arz için erken bence bir beklenti daha gerceklesmesin biraz daha sürsün derim.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

6. Sektörün içinden olan Yuri dostumuzdan son Simens anlaşması ile ilgili yorumu :

Alcak gerilim sektorunun mercedesidir bu pano.bir cok tesis sartnamesinde (konut, endustriyel tesis, santral, cimenti fabrikasi, kamu binasi vb.) karsiniza cikar bu pano. "Benim param var, kaliteli mal istiyorum" diyen sartnamelerin komponentidir.yani Siemens dunyaya mal satacak, 2027 yili sonuna kadar da Siemens'in sattigi panolarin uretim siparisi hooop Europower'a gelecek. Genel bir anlasma oldugu icin bedel yazamazlar ama mali degeri ve potansiyeli cok yuksek bir kap.hepimize hayirli olsun 👏

7. Yuri dostumuzdan ikinci bir yorum daha :

1MW gunes santralinde kullanilan boyle bir pano yaklasik 25.000 USD mertebesinde. Gunes santrali AG panosu gorece basit versiyonu cunku uzerinde en fazla 10 tane invertor cikisi vardir. Ama yogun bir prosesin oldugu fabrikanin (ornegin kimya tesisi) pano cikislari ihtiyaci daha fazla oluyor. O gibi yerlerde uzerinden 1MW guc akitan AG panolarin fiyatlari 50-60 bin dolara kadar cikiyor

Son 1 saatte gelen güneş enerjisi ile ilgili kaplara bakın ben en az 5 firma saydım.. yok mu bize büyük bir sey
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 24/898 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •