Sayfa 24/31 İlkİlk ... 142223242526 ... SonSon
Arama sonucu : 242 madde; 185 - 192 arası.

Konu: PLTUR - Platform Turizm

1. Bu sene plturdan 2,3 milyar efk ve 1,5 milyar net kar bekliyorum en az.

Piyasa değerini 10 efk dan hesaplarsak 23 milyar piyasa değeri ve 94 TL hisse lot başına ederi çıkar.

Sektörü bu çarpanların çok yukarısında.
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

2. Patron yenilediğimiz sözleşmeler ile 2025 yılında ciro ve kar artışı yapacağız demiş haberde. Artı personel taşımacılığına daha fazla ağırlık verip Anadolu ve Trakya bölgesinde daha fazla büyümeye gideceğiz demiş

Sarıyer ihalesi alındıysa düşer bugün yarın kapa. Ataşehirde finans merkezinin dibinde şube açtı boşuna açmamıştır herhalde, İFM işlerini alırsa bu seneyi çok rahat 2 milyar net karla kapatacaktır diye düşünüyorum
    Son düzenleme : MAHARAJ; 14-04-2025 saat: 09:30.

3.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Patron yenilediğimiz sözleşmeler ile 2025 yılında ciro ve kar artışı yapacağız demiş haberde. Artı personel taşımacılığına daha fazla ağırlık verip Anadolu ve Trakya bölgesinde daha fazla büyümeye gideceğiz demiş

Sarıyer ihalesi alındıysa düşer bugün yarın kapa. Ataşehirde finans merkezinin dibinde şube açtı boşuna açmamıştır herhalde, İFM işlerini alırsa bu seneyi çok rahat 2 milyar net karla kapatacaktır diye düşünüyorum
    ben kaçtım kurtuldum manyak bi tahtacısı var bir gun iyi yerlere gelebilir ama demir gibi sabır lazım adama...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

4.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    ben kaçtım kurtuldum manyak bi tahtacısı var bir gun iyi yerlere gelebilir ama demir gibi sabır lazım adama...
    Bu manyak değil süper manyak. Bu kafayla zor yatırımcı bulurlar bu tahtaya

Biraz yüklü mal alınca hoş geldin yapıyorlar hemen at hırsızları

5. Asla yatırım tavsiyesi olamaz

Var bi sıkıntısı.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

7.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku

Var bi sıkıntısı.
    İBB ile ticaret yapması. Sadece Pltur iş yapıyor sanki.

Pltur iktidara yakın Albayrak holdinge bağlı bir şirket.
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

Sayfa 24/31 İlkİlk ... 142223242526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •