Sayfa 24/246 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon
Arama sonucu : 1961 madde; 185 - 192 arası.

Konu: GBPUSD (Cable)

Şimdi ben boşta kalınca çok manyak pozisyonlar aciiorum.. Tatilim erken başladığı için açtıkça açtım.. Öyle ki telden arkadaşla görüşüyorum.. Hoporleri açtım ki tel ekranını göreyim diye.. Onla konuşurken ben ha bire yeni pozisyon açıp durdum.. Elimin ayarı yok..

Bu bakimdan yoğun iş temposu fx hayatım için kesinlikle iyi

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    133.06 tüm usdjpy pozisyonlarimi kapatıyorum.. Acayip yüklü pozisyon açtım.. Kısa yoldan kapatayım. Reel hesabımı.. Yoksa fena zarar yazicam..
    Ben bilgsayari kapadim, USDJPY napti bilmiyorum.

Ama cogu paritede tuhaf bi silkeleme var. Su an benim normal hesaptaki NZDUSD geriyor beni. Bu H4 mum neticesinde normalde SL guncelleyecegim. Ama mum o kadar kucuk ki, "hesaba dahil etmesem mi acep" diye dusunmek zorunda kaliyorum ..

Bir de itiraf edeyim, NZDUSD de nornalde kullandigim kaldiracin 3 katini kullandim. Terse yatarsam dahil olduğum yarismada baya gerilere düşecem 😕

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Şimdi ben boşta kalınca çok manyak pozisyonlar aciiorum.. Tatilim erken başladığı için açtıkça açtım.. Öyle ki telden arkadaşla görüşüyorum.. Hoporleri açtım ki tel ekranını göreyim diye.. Onla konuşurken ben ha bire yeni pozisyon açıp durdum.. Elimin ayarı yok..

Bu bakimdan yoğun iş temposu fx hayatım için kesinlikle iyi
    Cok fazla işlemle bas etmek zor olmuyor mu?

Ben baya robot gibi davranmaya çalışıyorum, oyuzden çoğu islemim Bekleyen Emir seklinde ve ben grafige olabildigince az bakıyorum.

Bugun evdeydim tum gun, ve cok baktim grafige ve hop inip hop kalkan mumlar beni gerdi.

Scalpcilara bu anlamda hayran oluyorum (gercek insan olanlarina)...

Muazzam disiplin...ve duygusal hakimiyet

Usdjpy 132.95 ile 133.05 arasında mekik dokuyor ama bir türlü 133.06 yi göstermiyor..

Gerilere dussenizde hesap kaldığı yerden devam etsin.. Sıkıntı yapmayın.. Yapıyorsanız sonlandirabiliriz eğlencesine konuşuruz burda

Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Cok fazla işlemle bas etmek zor olmuyor mu?

Ben baya robot gibi davranmaya çalışıyorum, oyuzden çoğu islemim Bekleyen Emir seklinde ve ben grafige olabildigince az bakıyorum.

Bugun evdeydim tum gun, ve cok baktim grafige ve hop inip hop kalkan mumlar beni gerdi.

Scalpcilara bu anlamda hayran oluyorum (gercek insan olanlarina)...

Muazzam disiplin...ve duygusal hakimiyet
    Olmaz mı hiç.. Yıpratıcı.. Mesela 133.06 dan kapatamazsam bu pozisyonlarimi sabaha kadar uyumucam malesef..

Yarın kesinlikle işlem yapmak istemiyorum.. O yüzden bir yolunu bulup kaçmam lazım.. Yoksa yılbaşında aklımda olacak mahvaolacak yeni yılım..

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Ayy çok sekerler Selim bey.. Kızılır mı hiç bu minnoşlara
    O minnoşlar iyi hoş da...

Ikisi de cok küçüklüğünden beri benim yanımdalar. Bir tanesi hala yavru zaten. Cezmi yani büyük olan bana abartı bağlı. Ben evde olduğum her zaman sürekli bana yapışık. Ben bilgisayar karşısında otururken de bilgisayar masasının üstünde gelip uyuyor. Bazen klavyeyi kıskanıp klavyenin üstüne yatıyor. Hatta geçenlerde tır şoförlüğü oyununda otobanda çok ciddi hızla giderken, birden oyun oynadığım parmaklarımı ısırmaya çalıştı şakadan. Ve yan taraftaki tıra çarpıp bir sürü ceza odedim.

Zaafımı da biliyor. Bağırıyorum, aldırmayıp bana yaklaşıp sürünüyor. Ayagimin yanina yatip yukariya dogru yuzume bakiyo.

Mesela su an ikisi de ustumde uyuyo...

Annem aradi, "yakinda cezmiyi sunnet ettirecem" dedim. Annem de "mevlut falan yap, kuran okut" dedi..

Yok bende disiplin yok şu an işgüzarlik var

Maşallah usdjpy gece 12 den beri aralıksız düşüyor

Sayfa 24/246 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •