büyük oranda azaltırım, fakat şu masalcı Hulk da olduğu sürece ve son bir yıldır yaptıkları aklıma geldikçe hisseden iyice midem bulanıyor, Hulka hiç güvenemiyorum, fakat cuma günü etinden sütünden faydalandım, Garanı 7,54 den satıp 7,70 den geri almıştım ya , işte cuma günü Hulk paçozunda yaptığım trade sayesinde 7,54 den sattığım Garanları 6,70 den geri almış gibi lot arttırdım, fakat Hulk grafiğine bakarak halen uçacakmış gibi geliyor, ama O uçma hareketini her seferinde saman alevi gibi yapıp eski haline döndü, her seferinde yatırımcıyı aldatıp hayal kırıklığına uğrattı, koca koca fonların devasa çıkışları ve gelene gidene mal dağıtmaları, hepten güvenimi sarstı, Hulka hiç dönesim yok.
MÜMİN, BİR SEFER ISIRILDIĞI DELİKTEN BİR DAHA ISIRILMAZ
17.2.2017 de kurulan bir sayfaya 17 sayfa yorum gelmiş,bugün sabahtan beri 6. sayfadayız. topiğin moderatörü girince şaşıracağı kesin![]()
arkadaşlar matrixim var,gün boyu isteiğiniz aracı kurum dökümünü burda isteyebilirsiniz,işten müsade ettiği sürece yerdımcı olmaya çalışacağım.
teknik takibime takılanlardan bu hafta tepki gelirmi yorumları alalım elimde yoktur...
[IMG][/IMG]
BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
peki ya buna ne dersiniz...
[IMG][/IMG]
BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
onları beğenmediyseniz bide buna bakın.....
[IMG][/IMG]
Yer İmleri