20 bin ton ilave kapasite yatırımın değerini 170 milyon TL.açıkladılar, BAKAB kapasite 30 bin ton civarı şimdilik, 30 milyon EUR ilave yatırım kararı almıştı, yani şimdiki kurla 120 milyon TL.gibi, tamamı kapasite artışı icin değildi, solvent geri kazanım tesisi vs., ancak kapasite artışıda var bu son yatırımda, ilave 8-10 bin ton kapasite artışı olsa yaklaşık eder size 40 bin ton kapasite, 20 bin ton son teknoloji kapasite yatırımı 170 milyon TL.ediyorsa biraz eski ancak çoğu yeni teknoloji iceren 40 bin ton üretim kapasiteli toplam yatırım en az 300 milyon TL.eder, ayrıca yapılmakta olan solvent geri kazanım tesisi, depolama tesisleri, fabrika arazileri, sektördeki tecrübesi, ihracat olanaklarınida üstüne ekleyin, 400 mu? 500 mu? Eder artık bilinmez, bu kağıda Citi ve Deutchbank el atacakki bu değere ulaşsın, ben bugün gözlemledim, 200 lot alış yazıyorum 4,00'a hemen üstüne 4,01'e birisi alış yazıyor, adamlar mal kaptırmak istemiyor, son dakka birisi 4,01'e 17 kusur bin lot alış yazdı, yarın bakalım ne olacak? Ancak yukarıdaki bu haberlerden sonra kağıdi bu seviyelerde zor tutarlar, zaten bedavaydı almayanı dovuyorlardi, 2,5-3 TL.arasi fiyatlardayken 3 TL.den 4 TL.den mal almayanlar yarın birgün kağıt 8-9 TL.seviyelerine gelince siraya gireceklerdir almak icin, burayada yazıyorum nokta.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Genel kurul tarıhı 28 nisan mı
Genel kurula katilmak icin ne yapmamiz gerekiyor?araci kurumdan yazi belge aliniyor mu?genel kurul tarihi saati ve yeri bilgisini paylasirmisiniz?ytd
4.00 altına düşecek gibi :(
Bendede düşecek gücü yok...Endex referandum sonrası gumleyınce bakab 3.4 lere kadar iner....ytd
Bugün 4 un altına sarktı son takas durumunu verebilecek arkadaşlar var mıdır
Yer İmleri