Sayfa 24/1001 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 185 - 192 arası.

Konu: Viop LXVI

1. yahu burda günlük hatta saatliğe göre trend belirleyenler gördüm..ulen büle uzun vade yönü bulamazsın..bulamadığın gibi bir de ukalalık yapıyorsun..kusura bakma ama bir halttan çaktığın yok..biliyorsan grafiği atarsın bak böyle böyle dersin..ama o kalite yok..ancak cıvıklık..borsa düşerse de karı gibi çevirirsin lafı

2.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    sindoma, senin RSİ analizini yine yaparım bu konuda taviz virmem..aylık dipe çook uzağız..iddiası olan varsa analizini paylaşır..yoksa boş konuşmaz..

ben analizi paraya çeviriyorsam işimi doğru yapıyorumdur.
    boş işlerle uğraşmıyorum ben avcıyım unutma
    ekstreyi silecem
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

3. Dr. Naim Babüroğlu
    @NaimBaburoglu
    ·
    7d
    Trump, Avrupa'nın Ukrayna'ya silah satın almasını onayladı. Rusya'nın dondurulan varlıkları karşılığında, Ukrayna’ya silah verecek.
    -ABD tarihin silah satış rekorunu kıracak.
    -ABD’de küresel silah şirketlerin etkisi büyük.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4. https://halktv.com.tr/gundem/erdogan...asladi-955997h

Erdoğan ilk kez böyle bir karar almıştı! Kritik Kabine Toplantısı başladı
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    o zaman sen al..benimki sat diyor çünkü..

Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    https://halktv.com.tr/gundem/erdogan...asladi-955997h

Erdoğan ilk kez böyle bir karar almıştı! Kritik Kabine Toplantısı başladı
    kabine değişikliği bekleyenler var yapmazsa ekime kalacak deniliyor

7.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    yahu burda günlük hatta saatliğe göre trend belirleyenler gördüm..ulen büle uzun vade yönü bulamazsın..bulamadığın gibi bir de ukalalık yapıyorsun..kusura bakma ama bir halttan çaktığın yok..biliyorsan grafiği atarsın bak böyle böyle dersin..ama o kalite yok..ancak cıvıklık..borsa düşerse de karı gibi çevirirsin lafı
    İyi bir teknik analizci grafiklere önce aylık bakar. Sonra ona göre mal alacağı beğendiği tahtada günlük grafiklere bakar. Geçen grafik attın RSI yanlış kullanıyorsun. RSI üzerine al-sat için kullanabileceğin RSI a göre düzeltilmiş bir indikatör daha atman lazım. Bu da yetmez ortalamalar ile desteklenmiş + bir kaç indikatör daha eklenmiş korele bir sistemin olacak ki yanılma riskin minimize olsun.

Ben burada altın bileziğim o grafiği falan paylaşmam.

Sen aynen böyle laf söz dinleme bildiğini okumaya devam et.

Sana 9200 lerde yazdığım yazılardan sonra herhalde analizine para yatıramayanlar ile karıştırdın beni.

Hepimiz buradayız bakalım senin sistem kaçta al verecek. O gün burada yazabilecek cesaretin olabilecek mi.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8. bak öğrencim bu ınsıder hareketidir açığa satıp karşı bacakla dans ederken haberlerle bir anda HORON oynamaya başladı badem spor bizde horonda yerimizi alırız iş dansa dönerse kenara çekiliriz önemli olan müzik bittiğinde ne olacağı

Sayfa 24/1001 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •