Sayfa 24/46 İlkİlk ... 14222324252634 ... SonSon
Arama sonucu : 363 madde; 185 - 192 arası.

Konu: 2017 ramazan ayı

1.  Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
    hayırlı sahurlar vatandaş.
    hayırlı sahurlar ağabey.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
    hayırlı sahurlar dostlar, bugün çok sessiz kalmış başlık, keyifler yerindedir umarım, havalar ısınıyor, bol su içmeye çalışalım midemizde yiyecekten çok suya yer bırakalım

afiyet olsun
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    hayırlı sahurlar dostlar, bugün çok sessiz kalmış başlık, keyifler yerindedir umarım, havalar ısınıyor, bol su içmeye çalışalım midemizde yiyecekten çok suya yer bırakalım

afiyet olsun

hayırlı sahurlar vatandaş

5.  Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
    hayırlı sahurlar vatandaş
    hayırlı sahurlar ağabey.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

izmir'de ramazan ağlenceleri.

BURASI Basmane tren istasyonu karşısı Çorakkapı Camii köşesinden başlayıp Kemeraltı Çarşısını boydan boya geçen ANAFARTALAR CADDESİNİN başlangıcıdır…Solda Basmane Hamamı halen günümüzde işler haldedir…fotoğrafın sağında Basmane Polis Karakolu vardır…İlerideki ağaçlık 1935 yılına kadar Osmanlı Mezarlığı idi.Sonra Belediye Nikah sarayı oldu…İsmi meşhur Altınpark mevkidir…Şimdi nikah salonu yıkıldı.ALTINDA ROMA dönemi eserler çıkınca ARKEOPARK müzesi yapılacak……

galata köprüsü,
    aziziye polis karakolu.

Sayfa 24/46 İlkİlk ... 14222324252634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •