Sayfa 24/812 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon
Arama sonucu : 6493 madde; 185 - 192 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    çed raporu nisan sonuna kalmış gözüküyor..?
    neden bir araştırma yaptım,,kestel tarafındaki halkın %65 akp oy veriyor,,, bu çed işine de itirazları var kamuoyu ile birlikte,,
    aynı zamanda yabancı yatırımcı için elinden gelen bütün yasaları çıkarmaya ve önünü açmaya çalışan ve ekonomik olaraktanda sıkışan bir hükümet var ,,muslukları varlık fonunuda kurarak ve işçi fonu da el atarak suyun önünü açtı sonuna kadar,,
    burda bucım,i ilgilendiren çed işide açıklanırsa burdan gelecek oyların enaz %30 hayır diyecek ,,,
    bol şanslar ben hisse hala satmadım ve zaman zaman alıma devam ediyorum bugünde biraz tırtıkladık..
    uzun vadeci oldugumdan sorun yok,,tek sorun tarman...?
    Çed raporu zaten onaylanıp askıya çıkmadı mı? Nasıl nisan sonuna kalıyor? İtirazlar olursa ki mutlaka olacak bunun da bir yasal cevap verme süresi olur. Kafasına göre tarihi ileri atamaz. Bunun referandum ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Ordaki 10-15 bin seçmenin oyu mu kaldı hesaba katacak?

2. Askıda kaldıktan sonra belirli bir süre var onaylanması için.

Bildiğim kadarı ile bu süre geçti ama hala bekliyoruz. Tam bilgim Yok. Olan yazarsa sevinirim.
    Nezaman tam onay gelecek yada yasal olarak Nezaman gelmesi gerekir?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Behzat dede karlılık dusunce fiyatın düşmesi beklenti dahilinde olabilecek sey deeeeee peki 75 milyon parayı dağıttıdamı ki fiyat başladığı yere dustu unutmayalım sermaye 105 kar 75 iştirakleri hiç saymıyoruz. gecen de yazmıştım şirket kiler gyo nun sattığı daireler kadar fiyattan değerleme ye tabi tutuluyor. olay son 6 9 15 25 35 ay meselesi değilki 12 sene önceki fiyattan tl olarak işlem görüyor. hiç bir ama hiç mantıklı açıklaması yok tarman amca malın çoğunu toplamış buyuk fonlar girmeye cesaret edemiyor olay bundan ibaret kendi de ced i bekliyor ama onunda sonuçlanmış olması lazımdı bu gidişle 3 aylık bilançosunu kendi gördükten sonra ced i devreye sokacak gibi havası var
    Değerli kardeşim;benim gibi çimento sevdalısı kardeşlerim eminim NUHCM'yi de iyi tanıyorlar.İşte o da BUCİM gibi varlık zengini ama kaç yıldır fiyatı aynı alanda sayıklıyor.Bunun gibi senetlere çöreklenen patronların senede asla aman vermedikleri ortada.İştiraki Cemtaş'ın bile yeniden kurulma değeri 1 milyar TL nin üzerindeyken ve hala fiyatı 2.80'de sürünüyorsa altın taşıyıp ot yiyen eşekten ne farkları var.Endeksin bu seviyelerinde bile bu senetlerin fiyatları burada sürünüyorsa bir de endeksin düşüşünde ne olur? kısacası bunlar "He-man"...güç onlarda.

4.  Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Çed raporu zaten onaylanıp askıya çıkmadı mı? Nasıl nisan sonuna kalıyor? İtirazlar olursa ki mutlaka olacak bunun da bir yasal cevap verme süresi olur. Kafasına göre tarihi ileri atamaz. Bunun referandum ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Ordaki 10-15 bin seçmenin oyu mu kaldı hesaba katacak?
    biraz daha açalım o zaman bursa ilinin osmangazi ve yıldırım ilçeleri akp oy oranı %65 ...? peki bu çed bursa istiyormu bence hayır,,peki burdaki gelecek leri hesap etmiyorlarmı,,senin dedigin gibi 15 bin oy degil 1 tek oy dahi kıymetli oldugu bir refarandum,,bu bir parti veya millet vekili seçimi degil..bunlar olsada olmasada benim oyum( hayır)
    çed 10 gün askılda kaldı bu gün içinde itirazları olanlar kullanacaklar,,,noterden onaylı olacagı için 5 veya 10 noter imza için bekletir.,,,,bunların günü doldu,,öyle bir bakış açınız varki senki özel sektördeki muhasebe elamanı veya müdür imzasını atacak ve iş bitecek devlette işler öyle yürümüyor ...isterse bakanlık aylarca bekletir,, ben en iyi niyetle refarandum evet veya hayır da çıksa nisan sonu enaz,,bunuda adamlar bir şekilde haber aldılarsa hissenin kafasına vuruyorlar,,biz ky bu algıları çözmeye çalışıyoruz..itiraz edecgine fikir yürüt..
    ZIR-DELİ Y.T.D

5.  Alıntı Originally Posted by behzat Yazıyı Oku
    Değerli kardeşim;benim gibi çimento sevdalısı kardeşlerim eminim NUHCM'yi de iyi tanıyorlar.İşte o da BUCİM gibi varlık zengini ama kaç yıldır fiyatı aynı alanda sayıklıyor.Bunun gibi senetlere çöreklenen patronların senede asla aman vermedikleri ortada.İştiraki Cemtaş'ın bile yeniden kurulma değeri 1 milyar TL nin üzerindeyken ve hala fiyatı 2.80'de sürünüyorsa altın taşıyıp ot yiyen eşekten ne farkları var.Endeksin bu seviyelerinde bile bu senetlerin fiyatları burada sürünüyorsa bir de endeksin düşüşünde ne olur? kısacası bunlar "He-man"...güç onlarda.
    nuhcm nun vermiş olduğu temettü oranı da çok güzel yani onun bu seviyelerde kalması hayret edilecek birşey..ama işte patron hisseleri böyle maalesef

6. bu endeksin dönüşü feci olacak gibi.. bakalım senin duruşun nasıl olacak o zaman..

8. sn.cefaks
    BTCIM yanlışlıkla attınız zanedersem..?
    ZIR-DELİ Y.T.D

Sayfa 24/812 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •