..güç bende diyenler hakim bizim piyasaya,bu yüzden fiyatlar gerçek edere göre oluşmuyor.Elimde sadece Bucim,Nuhcm kaldı satmaya elim gitmiyor..ayrıca Erbos,Tkfen de vardı sattım.Nuhcm dışında tüm çimentocular bilançolarını açıkladı,Bucım aralarında parlıyor,iştirakleri de..Her ikisinin de yıllarca sürecek garantili pazarları var,ayrıca istikballi gayrımenkul ve iştirak zengini..satmaya elim gitmiyor.
şu an bu hisse yabancının elinde olsaydı takaslarda 1 2 citi deutche gibi mesela..fiyatı eminim 9 liradan aşağı olmazdı yerliler kesinlikle bu işi beceremiyor çünkü işleri güçleri milleti söğüşlemek kafaları ancak ona çalışıyor yatırım amaçlı yapmıyorlar işlemlerini..bu yüzden aslında yabancının kontrolünde olan ama o veya bu sebepten düşmüş hisseleri alıp beklemek lazım..yakın zamanda örnek tkfen tupraş kords ilk aklıma gelenler..onları kaçırdık artık önümüzdeki duruma bakacaz..ytd
çed raporu nisan sonuna kalmış gözüküyor..?
neden bir araştırma yaptım,,kestel tarafındaki halkın %65 akp oy veriyor,,, bu çed işine de itirazları var kamuoyu ile birlikte,,
aynı zamanda yabancı yatırımcı için elinden gelen bütün yasaları çıkarmaya ve önünü açmaya çalışan ve ekonomik olaraktanda sıkışan bir hükümet var ,,muslukları varlık fonunuda kurarak ve işçi fonu da el atarak suyun önünü açtı sonuna kadar,,
burda bucım,i ilgilendiren çed işide açıklanırsa burdan gelecek oyların enaz %30 hayır diyecek ,,,
bol şanslar ben hisse hala satmadım ve zaman zaman alıma devam ediyorum bugünde biraz tırtıkladık..
uzun vadeci oldugumdan sorun yok,,tek sorun tarman...?
ZIR-DELİ Y.T.D
Çed raporu zaten onaylanıp askıya çıkmadı mı? Nasıl nisan sonuna kalıyor? İtirazlar olursa ki mutlaka olacak bunun da bir yasal cevap verme süresi olur. Kafasına göre tarihi ileri atamaz. Bunun referandum ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Ordaki 10-15 bin seçmenin oyu mu kaldı hesaba katacak?
biraz daha açalım o zaman bursa ilinin osmangazi ve yıldırım ilçeleri akp oy oranı %65 ...? peki bu çed bursa istiyormu bence hayır,,peki burdaki gelecek leri hesap etmiyorlarmı,,senin dedigin gibi 15 bin oy degil 1 tek oy dahi kıymetli oldugu bir refarandum,,bu bir parti veya millet vekili seçimi degil..bunlar olsada olmasada benim oyum( hayır)
çed 10 gün askılda kaldı bu gün içinde itirazları olanlar kullanacaklar,,,noterden onaylı olacagı için 5 veya 10 noter imza için bekletir.,,,,bunların günü doldu,,öyle bir bakış açınız varki senki özel sektördeki muhasebe elamanı veya müdür imzasını atacak ve iş bitecek devlette işler öyle yürümüyor ...isterse bakanlık aylarca bekletir,, ben en iyi niyetle refarandum evet veya hayır da çıksa nisan sonu enaz,,bunuda adamlar bir şekilde haber aldılarsa hissenin kafasına vuruyorlar,,biz ky bu algıları çözmeye çalışıyoruz..itiraz edecgine fikir yürüt..![]()
ZIR-DELİ Y.T.D
Askıda kaldıktan sonra belirli bir süre var onaylanması için.
Bildiğim kadarı ile bu süre geçti ama hala bekliyoruz. Tam bilgim Yok. Olan yazarsa sevinirim.
Nezaman tam onay gelecek yada yasal olarak Nezaman gelmesi gerekir?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri