Sayfa 240/967 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 1,913 - 1,920 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1. gücünü henüz göstermedi bence 4.70 4.80 aralığı çok yakın

SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by BURSA16 Yazıyı Oku
    bence çıkış için son alım günüydü

çıkış derken satmak için mi son gündü almak için mi. umarım yanılıyorumdur ama bu kağıttan bişey olmaz kısa vadede.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    siz siz olun sakın beni dinlemeyin. bildiğinizi yapın.

3. yok kardeşim biraz devrik oldu haklısın. ama anlatmak istediğim kağıt artık ufak ufak 4.70 4.80 lere yolculuğa baslicak demek istedim

7.  Alıntı Originally Posted by euphrates Yazıyı Oku
    bu hissenin gücü buraya kadar bence. önceden alan için beklenir belki ama yeni alınacak kağıt değil. 4.50 üzeri arkama bile bakmadan satarım artık. 4 5 işlem günüdür 4.50 üstünde satmalıymışım. ben artık öyle düşünüyorum. bütün işlem tek kurumun elinde. tehlikeli değil mi bu durum. anladığımdan konuşmuyorum ama yorum yapıyorum.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Şu an bist tarihi zirvelerini yaşıyor.hisse senetleri de zirvelerini yaşıyor.su ortamda bence ucuz hisse yada alış fırsatı veren hisse ben göremiyorum bist 100 için geçerli tabi.hangi hisseye girersen gir birileri muhakkak tabandan almış olacak ve her zaman kendine ben pahalıya almışım sorusunu soracaksindir.umarim doğru hisseyi iyi fiyata alırsın.

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by euphrates Yazıyı Oku
    çıkış derken satmak için mi son gündü almak için mi. umarım yanılıyorumdur ama bu kağıttan bişey olmaz kısa vadede.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yanıldığınızı göreceksiniz.hissede ne trend bozulması nede teknik ve temel bir olumsuzluk var.dün artmış bugün düşmüş küçük bi düzeltme yapmış 4,36 dan dönmüş.abartmayın isterseniz.ağustos 10 gibi yaklaşık 36-37 gün sonra sizinle kısa vade yani (1-3 ay) tekrar bu sohbeti yapmak isterim.saygılar selamlar.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Sayfa 240/967 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •