Sayfa 240/964 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 1,913 - 1,920 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Ehemniyeti mahkemenin kabul ettigi ozel denetci talebimiz gk gundem maddelerine girmis... Gecer mi bakacagiz...

Ss nin yonetimde olmamasi olumlu... Ancak zt nin yonetim sekline zaman icinde gorecegiz...

Gk yapilmasi, ttk gore her sene yapilmasi gereken sirketin seffaf yonetilerek yatirimcilarini bilgilendirdigi bir oturum oldugundan olumlu...

Gozalti piyasasindan cikmak icin sartlardan biri gk ydi ancak yeterli degil...Finansallarin duzelmesi gerekir...

Brut takas ve internet yasagi ile ilgili gelismeler olabilir. Bunun zamani spk nin hizi olacaktir.

Gk nin yapilmasi olumlu, ss nin gitmesi olumlu ancak zt nin yk girmesi ne degistirir zamanla bakacagiz...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

2. Gk nun maalesef blokelerin cozulmesi ile bizim icin cok fazla ehemniyeti kalmadi. Ama dedigim gibi niyetimiz ne sirketi yonetmek ne de sirkete zarar vermek biz hukuki haklarimizi ariyoruz.

Sirket iyi yonetildigi, seffaf olundugu surece sorun yok. Ancak eski tas eski hamam devam ederse su anda devam eden azinlik haklarimizi kullanmaya devam ederiz...

Sirketten beklentimiz daha seffaf, daha duzgun, tacire yakisan sekilde yatirimcilari ile barisik bir yonetimin olmasi...

Yk da donem icinde bir iki degisiklik olmus, sbk ile baglantili yk uyesi istifa etmisti. Simdi de yk bsk ss listede gozukmuyor. Bu olayin sadece vitrin degisikligi mi yoksa gercekten yonetim degisikligi mi gorecegiz...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

3. sağolun hocam degerli görüşleriniz teşekkürler inşallah bekledigimiz güzel günler tez zamanda gelir.

4. Demek 44 ha Demekki cagri magri hikayeymis. Lotlar acilinca hisse dusecek hikayeleri de gercegi yansitmiyormus Borsada duz mantik dusunmeyeceksin her zaman.

Yatirim tavsiyesi olarak algilamayin. Cunku degil.

5.  Alıntı Originally Posted by kervanzede Yazıyı Oku
    Demek 44 ha Demekki cagri magri hikayeymis. Lotlar acilinca hisse dusecek hikayeleri de gercegi yansitmiyormus Borsada duz mantik dusunmeyeceksin her zaman.

Yatirim tavsiyesi olarak algilamayin. Cunku degil.
    Aynen doğru diyorsunuz. Konu şu; sorunlar çözülüp düze çıktığınızda sonraki nesiller bu fiyatları gördümü gerçekten diye bakacaktır.. Hayırlı bol kazançlar dilerim. Yyd

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. tavana kaç lot var arkadaşlar?

7. Uzun bir aradan tekrar giriş yaptım bu hisseye. Çağrı zorunluluğunun kalkması bence olumlu yansır.

8. İmkanı olan arkadaşlar gk ya katılmalı. Kot dışı ihtimali bana göre yok.şahsi düşüncem yatırım tavsiyesi değil.

Sayfa 240/964 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •