Sayfa 240/310 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290 ... SonSon
Arama sonucu : 2493 madde; 1,913 - 1,920 arası.

Konu: INTEM - İntema İnşaat ve Tesisat

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by fatihrustu Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu sirketin en büyük sorunu faaliyet karı üretememesi. Yani Eczacı Yapı'dan aldığı ve ithal ettigi diğer yapı gereçlerini satıyor ama , faiz giderleri olmadan dahi , personel giderleri, kiralar vs gibi her türlü gideri çıktıktan sonra zarar ediyor. Üstüne faiz giderleri de eklenince zarar büyüyor. Ama faiz gideri olmasa bile bu yapı ile zarar etmeye devam edecek. Çünkü neredeyse sattığı malların yarısını iskonto uyguluyor. 100 liralık satış yapıyor 50 lirasını iskonto yapıyor. 1 alana 1 bedava yani. İskonto oranını dusurmedikten sonra bu şirket asla kar yapamaz . Bu yönetim İntema üzerinden Ecyap'a kar transferi yapıyor. Temeli beş para etmez. Şu an sermaye artışı nedeniyle rüzgar lehine esiyor . Bundan faydalanın ve fazla da hayalci olmayın. Spek haberi kafasına göre değerlendirir, biz olumlu karşılarken spek bakmışsın hisseyi çakmış, milleti korkutmuş vs. Ne olacağını o kadar verir .
    korkutur basar korkutmaz basmaz tepeden basar basmaz aldırır goturur..hersey mumkun
    gercek su ki hıssenın hıkayesı var onunde..

hısse fıyatı yuksek olan butun bedelllerde hısseyı yukselttler ben bunu gordum..imkb de ısler nıye boyle yuruyor onuda blmıyorum ama gordugum bu

2. 8000 lot satan panikçi bir grupla yüzde 9 eksi açtık hadi bakalım hayırlara olsun inşallah

ASUS_T00J-D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. 28.500 den 26.500 e kadar toplamda 1000 lot bile yok satan kademelerde

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
    internette grup harekati yapan sazanlardır onlar ..sat dedilerse satmıştrlar.. dökülsünler boşverin
    Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..

5. ağırlıklı ortalama 28.87

6. Amacı panikletmrk mi yoksa önceden haber aldı da 32lere çıkartırken mal mı boşalttı?

7. talep toplama devam denge fiyatı artıyor 27.640 a çıktı .

8. açıldı 28.620

Sayfa 240/310 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •