Ya ne kokluyosunuz bilmiyorym ki 😂😂😂 kafan mı güzel başkan;
3 bin lot mal aldım, tek kademe bilemedin 2 kademelik mal, bunun neyini pazarlıycam. Çıtır aldım yazdım zaten.
Yer mi ))) hayvan terli, geçen sene yediğim kazığa rağmen full yüklenirmiyim sandın.
İnanın yeminle anlayamıyorum. Yeminli türkçeden türkçeye tercüman varsa ona gidin okutturun lütfen. Yazdığımı anlayamayan çok galiba 😂😂😂
Diyorum ki hissenin defter değeri 7 tl. Bu ne demek bilmiyorsan; özsermaye bölü sermaye, bu ne demek defter değeri çarpı 1.5 ya da 2, borsa da kabul edilebilir hisse değeridir. Defter değerinin altı ucuzdur. Defter değeri altı fiyatlaması kriz harp şartları fiyatlamasıdır. Peki niye böyle fiyatlanıyor???
Şirket artı döviz varken borç yokken finansman gideri kalemi uçuk gelirse;
Şirketin sermayesi 39 milyon tl iken 35-40 milyon tl yönetim gideri ), gelir ise;
Sanki apple ceo çalışıyor 😂😂
Pazarlama ve satış gideri fış fış kayıkçı olursa ;
Millet ürküyor.
Normalde ; ciro artar yerli her daim pazar payı var yüzde 50-60 ihracatı var en son döviz artısı tl olarak 29 milyon tl idi, kar 9 aylık 29 milyon tl idi, ki şirkerin sermayesi 39 milyon tl, borç yok gibi, defter değeri 7 tl, özsermaye yüksek.
Buna rağmen hisse neden çıkmıyor?
Ya 3 kalem bilançoda rahmani gelmezse diye ... biz bu filmi geçen sene gördük, hep bu 3 kalemden gol yedik, bu sefer çıtır lotla çoban sopasına sürünüyoz...
He birde buraya bekçi köpeği bırakmışlar sabit 3-5 yıldır burdaymış, gelene gidene havlıyor, bu şartlar altında bekleyin ki bu hisse çıksın.
Ne diyim sizlere kolay gele.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri