Sayfa 240/916 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon
Arama sonucu : 7328 madde; 1,913 - 1,920 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1.  Alıntı Originally Posted by 059 Yazıyı Oku
    Temel reis 30milyon kâr yeni gelmiş, tık yok. Sen hala 5 🌒 sonra geleceğini var saydığın40 milyon kâr dan beklentimi pazarlıyon...ytd...!!!

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ya ne kokluyosunuz bilmiyorym ki 😂😂😂 kafan mı güzel başkan;
    3 bin lot mal aldım, tek kademe bilemedin 2 kademelik mal, bunun neyini pazarlıycam. Çıtır aldım yazdım zaten.
    Yer mi ))) hayvan terli, geçen sene yediğim kazığa rağmen full yüklenirmiyim sandın.
    İnanın yeminle anlayamıyorum. Yeminli türkçeden türkçeye tercüman varsa ona gidin okutturun lütfen. Yazdığımı anlayamayan çok galiba 😂😂😂
    Diyorum ki hissenin defter değeri 7 tl. Bu ne demek bilmiyorsan; özsermaye bölü sermaye, bu ne demek defter değeri çarpı 1.5 ya da 2, borsa da kabul edilebilir hisse değeridir. Defter değerinin altı ucuzdur. Defter değeri altı fiyatlaması kriz harp şartları fiyatlamasıdır. Peki niye böyle fiyatlanıyor???
    Şirket artı döviz varken borç yokken finansman gideri kalemi uçuk gelirse;
    Şirketin sermayesi 39 milyon tl iken 35-40 milyon tl yönetim gideri ), gelir ise;
    Sanki apple ceo çalışıyor 😂😂
    Pazarlama ve satış gideri fış fış kayıkçı olursa ;
    Millet ürküyor.
    Normalde ; ciro artar yerli her daim pazar payı var yüzde 50-60 ihracatı var en son döviz artısı tl olarak 29 milyon tl idi, kar 9 aylık 29 milyon tl idi, ki şirkerin sermayesi 39 milyon tl, borç yok gibi, defter değeri 7 tl, özsermaye yüksek.
    Buna rağmen hisse neden çıkmıyor?
    Ya 3 kalem bilançoda rahmani gelmezse diye ... biz bu filmi geçen sene gördük, hep bu 3 kalemden gol yedik, bu sefer çıtır lotla çoban sopasına sürünüyoz...
    He birde buraya bekçi köpeği bırakmışlar sabit 3-5 yıldır burdaymış, gelene gidene havlıyor, bu şartlar altında bekleyin ki bu hisse çıksın.
    Ne diyim sizlere kolay gele.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. Bu arada tüm yorumların Kutpo temelli olduğunu görüyorum. Kuşkusuz ABD'de devam eden Zarrab davası ve bunu takip eden diğer dava ve ceza olasılıkları borsa üzerinde yoğun bir baskı oluşturacaktır. En iyi bilançolu şirketler bile bahsi geçen bazı senaryolara dayanamaz. Bu sebeple oradaki gelişmelerde yakından takip edilmeli.

ytd değildir.

3. Tahta sahibi ne isterse o olacak. Kutpo geçen yıl harekete başladığında endeks 70 binlerde idi. Borsa o kadar iyi durumda değildi. Fakat adamlar hisseyi gayet güzel götürdü. Bu ortam Kutpo için çok uygun.

4. Zarrab mış endex miş bahane kutpo da potansiyel şahane.
    Yeter ki götürecekleri tutsun hiç bir şeyi takmaz kutpo.
    Nasıl 70 binden 115 bine giden endexi takmadığı gibi.

5. elimizde çıtırlık olduğu için ancak dalga geçeriz... yoksa bak nasıl tansiyon yapıyor...
    bu arada bizim eleman dükkanı kapatmış )) açıklama gönderdi...

6. Şöyle bir baktık;

https://invst.ly/5wu4o

5,50 stop-loss 11 seviyeleri hedef fiyat olarak takip edilebilir der haftalık grafiği!

Yatırım tavsiyesi değildir notumuzla..

7. Temel değerlerle hakkı 11 lira zaten, teknikte öyleyse süper.

Alıntı Originally Posted by borsamagduru Yazıyı Oku
    Şöyle bir baktık;

https://invst.ly/5wu4o

5,50 stop-loss 11 seviyeleri hedef fiyat olarak takip edilebilir der haftalık grafiği!

Yatırım tavsiyesi değildir notumuzla..

8. bugun alışveriş yaptım online siteden 2 adet fincan takımı ve öğretmen gününe özel fincan aldım arkadaşlarla birlikte (6 arkadaş ) bizimde yılsonu bilançomuza ilaveten karımız olsun biraz olsun içimiz rahatlasın

ytd degildir

Sayfa 240/916 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •