Sayfa 240/948 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 1,913 - 1,920 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. bir de patron hissenin çıkmasını engelleyecek bir engel çıkarmıyor...piyasa ne karar veriyorsa o oluyor...bizim uyuz gentaş gibi değil...gerçi ikisinden de bilanço yönünden beklentilerim büyüktür o yüzden de sermayeyi ikisinin sırtına yüklemişim..umarım yüzümüz kara çıkmaz...burada tüm ky dostlar ile birlikte kazanmak nasip olur...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by engincan Yazıyı Oku
    Hayirli olsun

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sana da hayırlı olsun dostum...hafta sonunda bana ayrıca sonra arkadaşlara silverlineyi önermiştim ...kendim de gerelden sonra albarakaya uğrayıp sonrada silverlineye yüklenecektim...ama bu gün agresif çıkması planlarımı değiştirmeme neden oldu...bu arada ben sana önerdiğimde sen hemencicik 2,34 ten aldın ben ise akşam kapanışında almaya niyetli idim..gelmeyince 2,42 den maliyet yaptım.... ilk defa bu taktiğim işe yaramadı...normalde en uygun fiyatlar akşam seans kapanışına yakın olurdu..ama müşteriler iştahlı olunca ancak pazarın sonuna yetiştik..

ama buna da şükür ediyorum dostum...çünkü aldığımız hissemizin potansiyeli bana yüksek görünüyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. geçmiş grafiklerine bakıldığında geçmişte en yüksek 2,42 den kapattığını görüyoruz...bu gün kapanış olarak zirve yakalanmış oldu...yine geçmişte gördüğü en yüksek yer ise 2,49 imiş...

bu gün 2,37 ağırlıklı ortalamaya karşılık kapanış 2,42 olmuş...gün içinde en yüksek 2,45 görülmüş...bu durum bize alıcıların çok iştahlı olduğunu o yüzden de günün en yüksek fiyatına rağmen alışlardan çekinmediklerini gösteriyor ( bunlardan birisi de benim...

bu kapanış bize yarın bu hissenin tekrardan alıcılı ile açılmak isteyeceğini söylüyor...umarım bilançolar gelmeden önce silverline soluğu 3,00 civarlarında alır...

Umarım hızlı ongorulerin bizde öğreniriz de senden,doğru kararlar verip senet secimlerimiz daha sağlıkla olur.bilgiyi paylastigin için teşekkür ederim

5.  Alıntı Originally Posted by engincan Yazıyı Oku
    Umarım hızlı ongorulerin bizde öğreniriz de senden,doğru kararlar verip senet secimlerimiz daha sağlıkla olur.bilgiyi paylastigin için teşekkür ederim

bakalım nasip ne olacak dostum sabır ile bekleyeceğiz...temeli sağlam hisselerin en güzel yanı bilançolar yaklaştıkça çıkıyor olmalarıdır...günlerce bazen de aylarca yerlerinde dururlar ama bilanço yaklaştı mı topuklamaya başlıyorlar....

6. fazla konuştum hakkınızı helal ediniz dostlar...ben biraz susayım da güzel paylaşımlar yapmak isteyen arkadaşlar topiğe gelsinler...

7.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    [sıze=4]silver can- soru/cevap köşesi
    [/sıze]

soru:
    -abi, son bir şey daha sormak istiyorum.
    cevap:
    -iyi, sor bakalım.
    soru:
    -şey diyeceğim, hani 10 lira hesapladık ya. Bunun içinde şirket yönetiminin 5 yılda 1 milyar tl ciro hedefi de var mıydı abi.
    cevap:
    -yok
    soru:
    -aşk olsun abi ya, niye hesaplamadın ki. Onu da kendine saklıyorsun değil mi.
    cevap
    -onu da hesaplarsak ne olur biliyormusun.
    soru:
    -ne olur abi.
    cevap:
    -vatandaş trader gelir. Derki; "ahanda yakaladım işte, zaten şüphelenmiştim, iyice abartmaya başladı zaar"
    1 milyar ciro %10 kar ile hisse 27 tl olu yani arçeliğin zirve yaptığı fiyat

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    fazla konuştum hakkınızı helal ediniz dostlar...ben biraz susayım da güzel paylaşımlar yapmak isteyen arkadaşlar topiğe gelsinler...
    Sn. Keko sizi gordugume sevindim. Demek ki dogru yerdeymisim dedim.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 240/948 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •