Sayfa 240/865 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon
Arama sonucu : 6914 madde; 1,913 - 1,920 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1.  Alıntı Originally Posted by lalezar Yazıyı Oku
    Sayın Kubilay tabi ki almadı sadece laf olsun torba dolsun gerçekten borsadan anlasaydı endeks 060 dan 030 a geldiği için o marjın olduğunu anlardı..Endeks eksi 1 e gitseydi ne olacaktı boş işler ben üçkağıda karşıyım kardeşim nerde olursa olsun dünya kadar kar yapıp benimle paylaşmayan kendine ayıran insanlara çiçek atamam
    O zaman satin cikin daha ne diyeyim..borsada duygusallik, inat sadece para kaybettirir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku
    O zaman satin cikin daha ne diyeyim..borsada duygusallik, inat sadece para kaybettirir

Çekerim.Bekliyeceğim.

Ahanda bir taktik daha bugün en düşük neydi 432 mi.

Gün sonunda ne olacak tahminin varmı?

Endeksden bağımsız.YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

3.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Çekerim.Bekliyeceğim.

Ahanda bir taktik daha bugün en düşük neydi 432 mi.

Gün sonunda ne olacak tahminin varmı?

Endeksden bağımsız.YTD.
    Onu bilemem ama borsada acilisi acemiler kapanisi ustalar yapar[emoji3526]

4. Adam,patronun buradaki maşası,yani spekülatör vekili; borsa düşse de veriyor,çıksa da veriyor. Peki, neden olabilir? elbet her kardeşim benzer veya farklı görüşler ileri sürebilir.Ama bence ilk söylenecek iddia senedin gerçekte bu bilanç ve şartlara göre ucuz olmadığıdır.
    Adam belirli zaman aralıklarıyla senedi birden kaldırıyor,tavan yapıyor. Buradaki amacı da bedelsize kilitlenmiş yatırımcıların "tamam zamanı geldi,gidiyor" algılamalarıyla onlara mal kilitleme amaçlı.Ve ondan sonra da salıyor aşağıya ! Aşağıya saldıkça da yukarıdan mal alanlar maliyet düşürme amaçlı biraz daha alıyorlar.
    Bir süre önce yine burada belirttim; bedelsizin ne anlamı var ki? yani yüz doları bozup birer dolarlık yapmaktan ne farkı var? Kaldı ki,bölündüğü zaman şapka düşecek,kel görünecek...örneğin; sermaye 100 milyon TL 'ye çıksa senet fiyatı 14 TL'lerde olacak ve yüz milyon sermayeye karşılık 2 ayda 20 milyon kar eden firmanın senet fiyatı 14 TL olacak.Ucuz mu yani? değil.
    İşte senet ucuz olmadığı için spek vekili senedi sürekli agresif düşürüyor. Alan alsın diyor.Batan geminin malları bunlar diyor.

Kubilayhan üstadım daha önce dünyada plastik ambalaj hiç yasaklanmamıştı 2021 de ab de yasak başlıyor ve hiç bu kadar ambalajlı ürüne talep artmamıştı gündem değişti yatırım da değişiyor... bize geç yansır tıpkı fintech de olduğu gibi daha bu yıl patlama yaptı ama elon musk yıllar önce pay pal dan kazanıp tesla yı kurdu

Şimdi dünyada esg, edtech, ıot.... Yatırımları yükselen trend bu sefer çok geç gelmeyecek Türkiye ye inşallah.
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Aldınmı?

Böyle gaz verererek hisseyi yeni gelenlere yıkmaya çalışıyorsun imaları oluşur.

Övmeyin şu hisseyi.

Buraya daha öncede gelen geçmiştede yazan çok oldu.

neler neler yazıldı.

Sadece izleyin.YTD.
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by behzat Yazıyı Oku
    Adam,patronun buradaki maşası,yani spekülatör vekili; borsa düşse de veriyor,çıksa da veriyor. Peki, neden olabilir? elbet her kardeşim benzer veya farklı görüşler ileri sürebilir.Ama bence ilk söylenecek iddia senedin gerçekte bu bilanç ve şartlara göre ucuz olmadığıdır.
    Adam belirli zaman aralıklarıyla senedi birden kaldırıyor,tavan yapıyor. Buradaki amacı da bedelsize kilitlenmiş yatırımcıların "tamam zamanı geldi,gidiyor" algılamalarıyla onlara mal kilitleme amaçlı.Ve ondan sonra da salıyor aşağıya ! Aşağıya saldıkça da yukarıdan mal alanlar maliyet düşürme amaçlı biraz daha alıyorlar.
    Bir süre önce yine burada belirttim; bedelsizin ne anlamı var ki? yani yüz doları bozup birer dolarlık yapmaktan ne farkı var? Kaldı ki,bölündüğü zaman şapka düşecek,kel görünecek...örneğin; sermaye 100 milyon TL 'ye çıksa senet fiyatı 14 TL'lerde olacak ve yüz milyon sermayeye karşılık 2 ayda 20 milyon kar eden firmanın senet fiyatı 14 TL olacak.Ucuz mu yani? değil.
    İşte senet ucuz olmadığı için spek vekili senedi sürekli agresif düşürüyor. Alan alsın diyor.Batan geminin malları bunlar diyor.
    Katiliyorum ama kendi adima bu sene bilancodaki iyilesmelere bet ediyorum..karton talep artisi, yapisal donusum, dunyadaki trendler..yoksa senet gercekten ucuz degil..gercekten!..herkese bol sans

7.  Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku
    Katiliyorum ama kendi adima bu sene bilancodaki iyilesmelere bet ediyorum..karton talep artisi, yapisal donusum, dunyadaki trendler..yoksa senet gercekten ucuz degil..gercekten!..herkese bol sans

Haklısınız değerli kardeşim.Ben de aynen sizin gibi düşünüyorum.Daha önce sizin düşünceleriniz doğrultusunda gelecek performansı hakkında olumlu yorum yapmıştım. Bu yüzden de geçen tavan yaptığında sattığım çoğunluk senetlerimi ufak ufak geri almaya başladım.

8.  Alıntı Originally Posted by behzat Yazıyı Oku
    Haklısınız değerli kardeşim.Ben de aynen sizin gibi düşünüyorum.Daha önce sizin düşünceleriniz doğrultusunda gelecek performansı hakkında olumlu yorum yapmıştım. Bu yüzden de geçen tavan yaptığında sattığım çoğunluk senetlerimi ufak ufak geri almaya başladım.
    Tebrikler sn behzat..bol kazanclar diliyorum..

Sayfa 240/865 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •