Sayfa 240/1002 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 1,913 - 1,920 arası.

Konu: Viop - XVI

Alıntı Originally Posted by egemens Yazıyı Oku
    Valla ben tirsmaya başladım makinaları soğutuyor galiba dünkü gapi da kapattılar bu sayede umarım yaniliyorumdur
    Dostum bu tarz gaplar ayni gun kapanirsa yukselis icin saglikli degildir normalde

2. Borsa durunca forumda durdu. Aslında orada hareket varken burada azalma olmalı. Ekran izlemekten yazmaya fırsat kalmamalı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    Türklere bulaşmıyor diyen geri zekalılar bile vardı bu ülkede vaka hızında elbette şampiyon oluruz..liderlik bizim işimiz
    Onunda yolunu bulmuşlar ulukışla belediyesi tütsü yakıp mahale mahale dolaşıyormuş virüsü yok edeceklermiş.

Alıntı Originally Posted by steafan Yazıyı Oku
    İstanbuldaki vaka haritasına bakınca insanın içi kararıyor. Her yere yayılmış. Bu hareketlilikte yayılmama imkanı yok. Nasıl durduracağız bilmiyorum. Evdekal evdekal da iş için çakanlar eve getirince ne olacak.

Çalışmayanlar sokaktan çekilirse çalışanlar daha güvenli olacak. Ama inatla çekilmiyorlar.

O egeli ben değilim

5.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    110.125 5/10 flatlendi...bu 5/10 110.525 e yazıldı hızla gelirse yoksa silinecek
    İptal edilen işlemler için ücret ödüyormusunuz?

tşk..
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

6. Vadeli spota uyacak gibi bugün. buradan long'un 1.250 puan bırakma ihtimali var. az değil.

Alıntı Originally Posted by steafan Yazıyı Oku
    Borsa durunca forumda durdu. Aslında orada hareket varken burada azalma olmalı. Ekran izlemekten yazmaya fırsat kalmamalı.

Biz volatiliteden besleniyoruz. Cogumuz vur kacciyiz. Al ver al ver. O yuzden bu yatay piyasa bizim isimize gelmiyor.

8. Abd sınırsız varlık alımı vs. Yapabilir de biz neyimizle neremizi tamir edecez merak ediyorum.. biz bize yeteriz kampanyası ile mi

Sayfa 240/1002 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •