Sayfa 240/1000 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,913 - 1,920 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1. İşi riske etmemek gerekiyor.
    İngiltere ve Fransa dan sonra Belçika'da coronavirus bazı çocuk vakalarda kawasaki sendromuna benzer etkiler ortaya çıkarmış.

Hangi bünyede ne etki verecek hâlâ belli değil.

Evde kalma imkanı olan evde kalmali.

G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,096
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bu Corona belası insanı sinirli yapıyor, her markete gittiğimizde yengenizlen bir münakaşa yaşıyoruz.

Çoğu da benden kaynaklı, yasaksız benim halim buysa, ahali ne halt ediyor bilmiyorum?
    Ramazan da daha kötü oldu,

akşamları korona savarı açtım mı sorun olmuyordu..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,553
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bu Corona belası insanı sinirli yapıyor, her markete gittiğimizde yengenizlen bir münakaşa yaşıyoruz.

Çoğu da benden kaynaklı, yasaksız benim halim buysa, ahali ne halt ediyor bilmiyorum?
    Al bendende o kadar,bu melun yüzünden iyice paranoya olduk,evde Dünya kadar dezenkfte maddesi var,cebimde fıs,fıs taşıyorum,korunuyoruz güya,bu namızsızın şakası yok,vızzz diye senin boşluğunu kolluyor sivri sinek gibi,sinek yine iri,bu mikrobik boyutunda,yani sırat köprüsünün üstünde gezeliyoruz şu an,olduk resmen ip cambazı,zamanında önlem alınmadı,ilk zamanda önlem alan ülkelerin durumu çok iyi,medeni dediğimiz Avrupa,ABD bile sınıfta kaldı,bazen fazla özgülükte iyi değil,İngiltere ise hep sınıfta kaldı bu yönde,Dünyada bilim adamları işin boyutunu geç kavradılar,pandemi bile ilan etmediler ilk zamanlar,Aralıkta ortaya çıktığında durumun ciddyetini kavradım uyarılarımı yaptım,mutasyona maruz kalanlan savaşmak zordur,aynen insanın en son atası homo sapiensler gibi,bizde geçmiş nesilleri kurutmuştuk,bakalım bu belayı nasıl atlatacağız,bilim adamları umutsuz konuştukça moralimiz hep bozuluyor...Savaşlar için insan katliamı için silah sanayizine önem vereceklerine,tıp için daha fazla uğraş verselerdi bşımıza bunlar gelmezdi,bizim durumumuz ise çok daha vahim,cahil,cuheyla bir yönetim var karşımızda,ülkeyi bitirdiler,şimdi ver 10 tl,bizbize yeteriz,bundan sonraki süreç virüsten çok tehlikeli ekonomik olarak,bitik bir ülke,kaynak yok vs neyse asabım bozuluyor

[QUOTE=reha kaya;4394648]Bu Corona belası insanı sinirli yapıyor, her markete gittiğimizde yengenizlen bir münakaşa yaşıyoruz.

Çoğu da benden kaynaklı, yasaksız benim halim buysa, ahali ne halt ediyor bilmiyorum?[/QUOTE

Reha abi sizde şeker hastalıgı vardır .ondan münakaşa ediyorsunuzdur.

Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Reha abi sizde şeker hastalıgı vardır .ondan münakaşa ediyorsunuzdur.
    Şeker gibim insanımdır da ben de şeker yok, benim yaşımdakiler epeyce tahlil olmuştur.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Son dahiliye uzmanına gittiğimde, maşallah demişti!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Kodumun Çin çongları utanmadan hala reklam yolluyorlar AMK, 22.01.2020'den bu yana Dang dung havalimanında benim eşyalar, onun bunun çocukları!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

8. http://www.haber7.com/guncel/haber/2...hayata-geciyor

https://www.haberturk.com/birlik-pro...caklar-2662622

kızlarımla gurur duyuyorum
    çok güzel hareketlerin öncüleri.

ete kemiğe bürünmeden paylaşmak istemedim
    ist valiliğinden takdir ve destek vaadi gelince paylaşayım dedim.
    Son düzenleme : kitapci34; 01-05-2020 saat: 04:06.

Sayfa 240/1000 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •