Sayfa 240/992 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,913 - 1,920 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. Salgın nedeniyle ciddi prim yapan gıda ve saglık ile ilgili hisseler oldukça riskli . GYO'lar sektördeki kriz nedeniyle ucuz olsa da cazip görünmüyor. Havayolu şirketlerinin durumu malum. Peki bu dönemde borsaya girmek isteyen kişi Bist 100 içinde hangi sektör hisselerine veya kağıtlara yönelmeli, hangi kritere öncelik vermeli..

2. Arkadaşlar yiğitler abiler dayılar... Biriside çıksın bu TCELL denen hissenin neden yıllardır süründürüldüğünden bahsetsin. Yüzde 85 i yabancıda olan hisse hiç bir rallide gitmedi. Bilançosunu çok beğendim bu çeyrekte ayrıca ortamda bu kadar müsaitken herşey teknoloji lehine iken neden gitmez bu dürzü... fikri olan varmı. Tcell vadelisinde long durumdayımda [emoji23][emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Dow da 23 bin altını bekler onlar.......23 bin altına sarkarsa malzeme çıkmış demektir..... yandik bittik batıyoz öldük geberdik iflas ettik.Şimdide merkezin reservlerinden bir şeyler üretmeye çalışıyorlar.Ben senin cebindeki paranın miktarını biliyormuyum .....borcun derdin alacağın altının doların biliyormuyum ??????????????? merkez bankasıda öyle bir şey ortalıkda bir takım rakamlar gezer onlar göstermeliktir.Doları yüksekten kakalama taktikleridir.Yabancı borsadan çıkabiliyormu çıkamaz çünkü 7 tl ödemesi lazım.Bakın şu olduğu zaman tehlike vardır.Ukrayna doğal gaz borcunu Rusyaya ödeyemedi hatırlayın işte o zaman o ülkede sıkıntı vardır.Eğer bir ülke İMF den borç alıyorsa o ülkede sıkıntı vardır.İMF den borç almayan iki ülke var biri Rusya diğeri Türkiye , maaşlar hesaplara yatmaz ise sıkıntı vardır.Bunlar şakaya gelmez.Adam diyor İMF ye ihtiyacımız yok diyor.Kuduruyorlar.Yani bunlara bakacan , Tosunun altında buza arama ..........Buzdağının üstüne değil , altına bakacan ne kadar derine iniyor.Her şey güllük gülistanlık mı elbette hayır ama korona krizi dünyayı vurdu Türkiye iyi yani durum gayet iyi .....Hastaneler şehir hastaneleri fabrika gibi çalışıyor.Bunlar güzel şeyler.Siyasi açıdan yazmıyorum propagandada yapmıyorum böyle şeyleri sevmem tarafsızca değerlendiriyorum.Artılarımız eksilerimize göre fazla iyi yani markette makarna bulgur kıtlığı yok.Paran varsa biftek de var ızgarada var.
    Hangi şehir hastanesi nasıl çalışıyor? Bursa Şehir hastanesinde 5 göz kliniğinde sadece 1 göz doktoru var. 20 diş hekimi kliniğinde sadece 4 tane diş hekimi var, bunların sadece 1 tanesi Türk. Polikliniklerdeki hintli, endonezyalı, pakistanlı doktorlarla tercüman aracılığıyla konuşmak dert anlatmak zorunda kalan hasta ve hasta yakınlarını dinlediniz mi? Ben çok gezdim yabancı ülkeleri, orada doktora mühendise verilen diplomalar parayla satılır. Tırnağımı bile yabancı doktora göstermem.
    Bu şehir hastaneleri; enerji santralları, paralı köprüler ve elektrik dağıtım şirketleri gibi KARHANEler. Yatırımı yapan firmalar geçen sene Sağlık bakanlığının 56 milyar lira bütçesinden 6 şehir hastanesi için 38,6 milyar lira kira aldı.
    Çalın çalın kendiniz oynayın.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Dow da 23 bin altını bekler onlar.......23 bin altına sarkarsa malzeme çıkmış demektir..... yandik bittik batıyoz öldük geberdik iflas ettik.Şimdide merkezin reservlerinden bir şeyler üretmeye çalışıyorlar.Ben senin cebindeki paranın miktarını biliyormuyum .....borcun derdin alacağın altının doların biliyormuyum ??????????????? merkez bankasıda öyle bir şey ortalıkda bir takım rakamlar gezer onlar göstermeliktir.Doları yüksekten kakalama taktikleridir.Yabancı borsadan çıkabiliyormu çıkamaz çünkü 7 tl ödemesi lazım.Bakın şu olduğu zaman tehlike vardır.Ukrayna doğal gaz borcunu Rusyaya ödeyemedi hatırlayın işte o zaman o ülkede sıkıntı vardır.Eğer bir ülke İMF den borç alıyorsa o ülkede sıkıntı vardır.İMF den borç almayan iki ülke var biri Rusya diğeri Türkiye , maaşlar hesaplara yatmaz ise sıkıntı vardır.Bunlar şakaya gelmez.Adam diyor İMF ye ihtiyacımız yok diyor.Kuduruyorlar.Yani bunlara bakacan , Tosunun altında buza arama ..........Buzdağının üstüne değil , altına bakacan ne kadar derine iniyor.Her şey güllük gülistanlık mı elbette hayır ama korona krizi dünyayı vurdu Türkiye iyi yani durum gayet iyi .....Hastaneler şehir hastaneleri fabrika gibi çalışıyor.Bunlar güzel şeyler.Siyasi açıdan yazmıyorum propagandada yapmıyorum böyle şeyleri sevmem tarafsızca değerlendiriyorum.Artılarımız eksilerimize göre fazla iyi yani markette makarna bulgur kıtlığı yok.Paran varsa biftek de var ızgarada var.
    Hangi şehir hastanesi nasıl çalışıyor? Bursa Şehir hastanesinde 5 göz kliniğinde sadece 1 göz doktoru var. 20 diş hekimi kliniğinde sadece 4 tane diş hekimi var, bunların sadece 1 tanesi Türk. Polikliniklerdeki hintli, endonezyalı, pakistanlı doktorlarla tercüman aracılığıyla konuşmak dert anlatmak zorunda kalan hasta ve hasta yakınlarını dinlediniz mi? Ben çok gezdim yabancı ülkeleri, orada doktora mühendise verilen diplomalar parayla satılır. Tırnağımı bile yabancı doktora göstermem.
    Bu şehir hastaneleri; enerji santralları, paralı köprüler ve elektrik dağıtım şirketleri gibi KARHANEler. Yatırımı yapan firmalar geçen sene Sağlık bakanlığının 56 milyar lira bütçesinden 6 şehir hastanesi için 38,6 milyar lira kira aldı.
    Çalın çalın kendiniz oynayın.

Unutmadan yazayım, karadenizde 1 şehir hastanesi berbat bir zemine yapıldığı için kullanılmaz halde. Gakkoşların şehrindeki mağaraların üzerine yapıldığı için çöküyor. Benim yaptığım bina da ayda 1,5-2 santim ileri ve aşağıya kayıyordu topoğraflarım ölçtüğünde... Yapı yapılmayacak arazilere yaptılar beleş diye...

Son olarak; paran varsa her şeyi satın alırsın. Ama belki de paran seni satın almıştır.

5.  Alıntı Originally Posted by demir61 Yazıyı Oku
    Salgın nedeniyle ciddi prim yapan gıda ve saglık ile ilgili hisseler oldukça riskli . GYO'lar sektördeki kriz nedeniyle ucuz olsa da cazip görünmüyor. Havayolu şirketlerinin durumu malum. Peki bu dönemde borsaya girmek isteyen kişi Bist 100 içinde hangi sektör hisselerine veya kağıtlara yönelmeli, hangi kritere öncelik vermeli..
    Akrilik elyaf duydunuz mu...

6.  Alıntı Originally Posted by demir61 Yazıyı Oku
    Salgın nedeniyle ciddi prim yapan gıda ve saglık ile ilgili hisseler oldukça riskli . GYO'lar sektördeki kriz nedeniyle ucuz olsa da cazip görünmüyor. Havayolu şirketlerinin durumu malum. Peki bu dönemde borsaya girmek isteyen kişi Bist 100 içinde hangi sektör hisselerine veya kağıtlara yönelmeli, hangi kritere öncelik vermeli..
    Herkes cep telefonu ve internet faturasını yatırıyor paşa paşa... Paylaşımlara bakarsak kotalar yetmiyor evde hapisken...
    Anlatabildim mi?

7.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Akrilik elyaf duydunuz mu...
    Turizm hisseleri hareket edebilir mi?

Çıkacak hisse arayan çok hangisi alınır acaba

Uçanlar riskli
    Haberleri güzel olanlar yerinde sayıyor
    Emtia desen altın zirvede petrol dibin dibini görmüş korkutuyor

Hangisi

Geriye endeks al sat kalıyor
    Yada döviz

Çok zor bir dönemden geçiyoruz en güvenilir diye bir şey yok iş tamamen şansa kalmış

İddia kafası hayırlısı

Sayfa 240/992 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •