Sayfa 240/993 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 1,913 - 1,920 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    'AKP'nin Yüzde 90'ı İtirafcı Olacak!' | Eski AKP Kurucusu Kemal Albayrak

https://www.youtube.com/watch?v=SX5yVLW_fDM
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Kadehin içinde ne var acaba?

İlk Kez Göreceğiniz Erdoğan'ın Arşivlerden Kaldırılan Videosu!

https://www.youtube.com/watch?v=wvPnRpeffmY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,368
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    'AKP'nin Yüzde 90'ı İtirafcı Olacak!' | Eski AKP Kurucusu Kemal Albayrak

https://www.youtube.com/watch?v=SX5yVLW_fDM
    Kime karşı ?,biliyorumda şimdilik kalsın...Ortamı dahada germek için bir plan içindeler,çünkü artık vaadler tutmuyor şiddetten beslendikleri için,ama buda ayaklarına dolanacak abbas yolcu

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Suriyelilere yer veren belediye EYT’lileri geri çevirdi

Uşak’ta EYT’lilerin kurduğu dernek belediyeden yer istedi. Uşak Belediyesi binanın yıkılacağını gerekçe göstererek yer vermedi. Aynı binada Suriyelilerin yer sahibi olduğunu söyleyen EYT’liler isyan etti.

https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...=sol_surmanset

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Geçen zeytinyağı üstüne Edremit muhabbeti yapıldı, google hemen dayadı reklamı, çok ilginç yaw, yazının içeriğini de analiz ediyor alet...demek ki hep et but muhabbeti yapsaz

Bolca küfür ediliyor forumda son zamanlarda google amcadan kallavi kfür yemeye ramak kaldı desenize ..

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku

Kıllanmak serbest bildiğim kadarıyla hala...hala serbest iken şaapayım dedim..
    Bil bakalım ben o kadar güzel yazdığınız yazının sadece neden burasını aldım.Çünkü ben kıllandım zaten epey bir müddetdir
    kaçış yok sana da bana da deppidakk

not:Marka ismini tam yazmadım şimdi google bu cümleyi okur falan ..geçen uzun bir yazı yazmıştınız ama itibar puanı veremedim kusura kalmayın size yasaklıyor puan vermemi sistem ...bak bu sistem bile kıllanmış acabaa pisyedili01 Achiles e iltimas mı geçiyor acep diye.

Sağlıklı mutlu hafta sonları .

Bugün pazarda yumurtaya 65 tl ödeyerek 55 tl lik rekorumu kırdım 15 günde
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Bil bakalım ben o kadar güzel yazdığınız yazının sadece neden burasını aldım.Çünkü ben kıllandım zaten epey bir müddetdir
    kaçış yok sana da bana da deppidakk

not:Marka ismini tam yazmadım şimdi google bu cümleyi okur falan ..geçen uzun bir yazı yazmıştınız ama itibar puanı veremedim kusura kalmayın size yasaklıyor puan vermemi sistem ...bak bu sistem bile kıllanmış acabaa pisyedili01 Achiles e iltimas mı geçiyor acep diye.

Sağlıklı mutlu hafta sonları .
    Teşekkür ederim,

-de o uzun yazılar başımızı yemesin diye topiğe ben yerine hep 'et but' muhabbeti yapalım diyorum,

Reha Bey bir an hatırlıyor gibi oluyor, tam et but diye başlıyor, ben heee tamam et but diyorum alıyorum pası verkaç yapıyorum geri pas, unutmuş herhalde sonra devamında napılacağını Reha Bey, kuşbaşı, tavuk, kıymaya bağlıyor, bağkur maaşıyla aldığı 5 kg.lık yağ tenekesini gösteriyor, kaçak rakı üretimi derken konu unutuluyor

Doktor var bizim, doktor yoğun ihtiyaç var bizim topikte, mavi hap dağıt arkadaşlara diyorum, Nasdaq diyor elmada şortum var diyor, konsantre olamıyor

Bosporus 2018 den beri moratoryum diye bağırıyor, dolar çıkıyor düşüyor, tekrar çıkıyor, o uzaktan hep otobanda gibi görüyor, arada bi frekans değiştir hep aynı ton hep aynı nota, yok diyor....ama dolar düşünce kayboluyor bi süreliğine, bi de Türkiyeye tatile gelince, tespit edip de yakalamasınlar diye, huduttan geçince bi cesaret geliyor,

Ara ara topiğe uğrayanlar oluyor, sevaptır diye bizi İslama davet ediyorlar sağolsunlar, gelip geçiyorlar...bi halt olmaz bunlardan diyorlar sanırım,

Bazen doları 100 bin 100 bin satanlar geliyor, 4-5 kitap yazmışlar, i-rezil edip geri gönderiyoruz hobimiz bizim, fantazi de denebilir,

Yani...emekli kıraathanesi burası...biraz huysuz, biraz ters...full Atatürkçü...biraz devri geçmişler, devranda sırıtmışlar...

Takılıyoruz ara ara...ana konsept;

'Fazla da şaapmamak lazım'

Sayfa 240/993 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •