Sayfa 240/682 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 1,913 - 1,920 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1. Beni kale alıp tskip etseydiniz 2,80 görmeden satardınız cıkardınız, size 2,95 iken birszdan şow başlar demiştim.

Neyse bugün bir çok kişi sattı aldıgı gibide, burdaki ky nın maliyeti 3 uzerindedir eminim, yarına 3 üzeri atabilir. Benim tahminim bu yönde. Kesinlikle tavisiye etmem. Zaten seans kapandı ondan söylüyorum. Elinde düşük maliyetliler yarın sevinebilir.

O kadar mal satıldıysa bir o kadarda alıcı oldu elbet, 150 milyon gibi dev bir hacmi ky yapmadı herhalde....ky zaten sorsan alıp satmıştır 3 altında alanlar, elinde mal olan ky da zaten 3,20 uzerinde maliyetlidir en az...

Yarına hiç belli olmaz birde tavan yapabilir..

Peki elinde hiç 5 lira üzerinde maliyetli olsun arkadaslar var mı. Hisse iki ay once 8 liraydı, oradan maliyetli varsa Allah sabır versin. Bu hissenin 2,50 altına düşme şansı bana göre yok gibi...

Maliyeti yüksek olana Allah sabor versin tekrar...

2. Yarin cikar eee duse kalka hayat...

3.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    Beni kale alıp tskip etseydiniz 2,80 görmeden satardınız cıkardınız, size 2,95 iken birszdan şow başlar demiştim.

Neyse bugün bir çok kişi sattı aldıgı gibide, burdaki ky nın maliyeti 3 uzerindedir eminim, yarına 3 üzeri atabilir. Benim tahminim bu yönde. Kesinlikle tavisiye etmem. Zaten seans kapandı ondan söylüyorum. Elinde düşük maliyetliler yarın sevinebilir.

O kadar mal satıldıysa bir o kadarda alıcı oldu elbet, 150 milyon gibi dev bir hacmi ky yapmadı herhalde....ky zaten sorsan alıp satmıştır 3 altında alanlar, elinde mal olan ky da zaten 3,20 uzerinde maliyetlidir en az...

Yarına hiç belli olmaz birde tavan yapabilir..

Peki elinde hiç 5 lira üzerinde maliyetli olsun arkadaslar var mı. Hisse iki ay once 8 liraydı, oradan maliyetli varsa Allah sabır versin. Bu hissenin 2,50 altına düşme şansı bana göre yok gibi...

Maliyeti yüksek olana Allah sabor versin tekrar...
    Üstad teşekkürler +1

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by sertan060606 Yazıyı Oku
    Marbasın maliyet 0.36 kuruşa düşmüş vay deli oğlan vayyy)
    İlginç gerçekten

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

5. Yarın durum ne strateji ne zar atalımmı gene

6. Ulan adam resmen tasın tarağı topladı fermuarı çekti gitti

bidaha nezaman canı çekerse ozaman gelir, bi de bura yokki

ozgyo var fonet var avgyo var alcatel var var oğlu var

7. Galibin show ywni baslıyor bakalım şirketlerini kaça vurdura vurdura satacak atlas işi bitti mepet comolokko avtur dokoko sırada hangisi var acaba ))

8.  Alıntı Originally Posted by brokeray Yazıyı Oku
    ulan adam resmen tasın tarağı topladı fermuarı çekti gitti

bidaha nezaman canı çekerse ozaman gelir, bi de bura yokki

ozgyo var fonet var avgyo var alcatel var var oğlu var
    süper bir yorum kısacası comolokko yaptı ) gidin turlayın dedi

Sayfa 240/682 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz