Sayfa 240/1002 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 1,913 - 1,920 arası.

Konu: Viop LXIV

1.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Emlak kırmızı tuborg içince masada uyuya kalmış.. kırmızıdan içme dediydik..
    Tekelcinin orada lak lak ediyordur birazdan gelir kafası inceden demlenmiş halde
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Tolgahan Erdoğan
    @tolqahanerdoqan
    ·
    1 sa
    ��ASPARAGAS HABER��

��Her 15 günde bir partiye kayyum atanacak söylemleri yayarak ortalığı karıştırmaya çalışıyorlar. Şamil Tayyar'ın dediğine kesinlikle katılıyorum.

��Bu tür manipülasyon açıklamalar yaparak ekonomi çevrelerini dalgalandıran kişilerle ilgili derhal gerekli işlemler yapılmalıdır.

��Bugün BİST'de hangi Holding'in hisseleri taban yaptı, kim ne satış yaptı buraya dikkat etmek gerekir.

https://x.com/tolqahanerdoqan/status...72547943788959

Aynen öyle Şamil bey ,
    arkadaşlar alın dinleyin gecenin net konuşması ve hükümetin bundan ders alması gerekiyor .
    bu işleri manüpülasyon olarak kullanılıyor sonra.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Şuuyu vukuundan beter derler ya öyle bir şey oldu.

4.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Taa ki başkanlık denen rezalete kadar
    Başkanlıktan sonra Türkiye ağır hasta oldu
    Tarihin en ağır ekonomik sosyolojik ahlaki cokuntusunu yaşıyor tarihte böyle bir rezil dönem gorulmedi
    Feto artığı küçük ile rasim manipulasyon yapiyor
    Savcılar bize gelip söylüyor diyorlar
    Beyinsiz ikigozum hala bunları savunmaya çalışıyor
    Böyle bir rezil dönem tarihte eşi benzeri yok

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    İmamoğlu tutuksuz yargılama seneryom ince ince işliyor , uç noktadan dün ilk çıkış geldi bugun gelen pası hem Özgür Özel hem İmamoğlu aldı TUTUKSUZ yargılama , şimdi yandaş kanallar bunu tartışmaya açıcak mı onu bakıcaz açarlarsa RTE bilgisi var Bahçelinin son konuşmalarından , Apo hikayesi gibi yol izleniyor benim gördüğüm .
    Bir tornistan yapacaklar ama yolunu bulamıyorlar bir türlü

6. Uzay yolcuları diye bir film var.Biraz durgun ve sıkıcı bulunabilir ama güzel film.Filmde topu topu iki kişi oynuyor ama onlarda hatırı sayılır kişiler.Bir uzay mekiği ile uyutularak çok uzak bir gezegene yolculuk konusu işleniyor.

Ben defalarca yazdım herkes olayları aynı döngü /evre/ gezegen içerisindeki yaşanmışlıklar ve oğrenilmişlikler üzerinden yorumluyor ve haliyle de hata yapıyor.Ben başka bir atmosfere girdigimizi bundan dolayı zamanı çok hızlı ve olaylı yaşadığımızı söyledim.

Bakın bugün son olan olayda bile ben yorum olarak yine herkesle ayrışıyorum.

Oysa burada amaç " bu durumu ortadan kaldirmak".

Velhasıl inanın atmosferden ineceğimiz gezegende bizi ne bekliyor, bu konuda benim bile hiç fikrim yada öngörüm yok....

( Atmosfer çok sıcak arada çözülüyorum).

7. Film deyince aklıma geldi,

Snowden/ afficial trailer isimli bir film var.
    Filmin olayını bilsem de oturup izlemedim.

Ayrıca Çin'de, ABD'nin "karşılıklı tarifeler" kapsamında yaptığı gümrük vergisi artışları nedeniyle iki ülke arasında ticari gerilimlerin arttığı bir dönemde uluslararası ticaret başmüzakerecisi olarak yeni bir ismi görevlendirild
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Sayfa 240/1002 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •