Sayfa 240/266 İlkİlk ... 140190230238239240241242250 ... SonSon
Arama sonucu : 2126 madde; 1,913 - 1,920 arası.

Konu: Viop LXV

1. Askerde güzel bi laf öğrendim.

"Ne kadar duman o kadar randuman"

Ver dumanı dayuuuuu

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Urla’ya gelirseniz Jandarma caddesinde Citak Tekel bayii var dayunun galiba.
    [emoji3]
    oraları bilmiyorum yazın egeden uzak duracan.

emekliyim gezecem dersen bu aylarda batı karadeniz olabilir.

veya kazdağlarında kamp neyin olabilir.. börtü böcek korkmam dersen. ilk gün baş ağrısından duramazsın aşırı okşijenden ama sonra alışıyon.

3. İşçi abi erkek sığınma evi varmış orayı sığın. En azından başını sokacak yerin olur.

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Urla’ya gelirseniz Jandarma caddesinde Citak Tekel bayii var dayunun galiba.
    [emoji3]
    Çıtak dayı orayı terketti. Denize girince çocuklar gülüyormuş dayıma. Dayım yeni bir stil bulmuş. Köpek yüzüşü deyu. Şincik Karadeniz sularında sörf yapacakmış.

yavaştan garan cortlamaya başladım..

eyi aşamlar.

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    egeyi haziran temmuz gibi turlar tatil yapacam dersen.. anca işkence görürsün.

aşırı sıcak oluyor. üstüne insandan geçilmiyor.

ekim egenin en güzel mevsimidir.. tadını öyle alırsın. deniz ılık hava ılıktır güzel eser. gün batımında güneş kocamandır.

Ege'liyim.
    Tespitiniz güzel. Ekim bi başkadır.
    Ki Ekim benim Fethiye zamanıdır.
    Artı güzün yayladan gelen Fasulye,Barbunya ve salatalığı ayrı bir lezzeti vardır.

7. Sabah gonyaliya 6.50 den satis emri verdim gittim. Yarın aşağıdan yerine koyarım diye 6.48 ten dönmüş.
    Gitse iyi kar alacakmışım.
    Nasip..

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ülkede ahlak bitik okeye dönüyoruz dayucuğum

Din de eskisi kadar rağbet görmüyü

Bayram namazına gittim camii doluluğu geçen seneye göre yarı yarıya azalmış,
    Kurban pazarını dolaştım, satışlar yarı yarıya düşmüş, çoğu kesmiyor
    Muhtemelen önümüzdeki ramazanda oruçlu sayısında yarı yarıya düşer.
    Dünyanın gidişatını hiç iyi görmüyorum, yakında kıyamet kopar ve dünya diye bir yer kalmaz.

Bunu öngören yabancılarda zaten uzaya yatırıma başladı, kıyamet kopunca gemilerle marsa kaçıcaklar. Benden duymuş olmada, paran varsa uzaya gidiş için 1 kişilik bilet almaya çalış
    Afrikada ne kadar diktatörlü iktidar varsa oraya göndermişler Yılmaz Özdül yazmış.

Ben Tengriciyim lakin kardeşlerim 6 bin TL ye Afrikaya göndermişler parayı kestilermi cebemi attılar orayı bile sorguluyorum.

Bu bayram kurban yok evde iyimi benim aldığım Bonfile vardı.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 240/266 İlkİlk ... 140190230238239240241242250 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •