Sayfa 241/967 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

Küçük bir hatırlatma:
    Doğtaş'ın bilanço açıklama son tarihi 21 Ağustos. Çünkü konsolide bilanço açıklayacak.

Konsolide olmayan bilanço açıklayacak şirketler için son tarih ise 9 ağustos
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by euphrates Yazıyı Oku
    çıkış derken satmak için mi son gündü almak için mi. umarım yanılıyorumdur ama bu kağıttan bişey olmaz kısa vadede.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Şirketin 2-3 ay içerisinde nereden nereye geldiği belli iken, saçma sapan yorumlarda bulunmaya gerek yok. Şirketi geç farkettiyseniz bu sizin hatanız. Şirketle ilgili olumsuz bir durum söz konusu değil.

Alıntı Originally Posted by euphrates Yazıyı Oku
    bu hissenin gücü buraya kadar bence. önceden alan için beklenir belki ama yeni alınacak kağıt değil. 4.50 üzeri arkama bile bakmadan satarım artık. 4 5 işlem günüdür 4.50 üstünde satmalıymışım. ben artık öyle düşünüyorum. bütün işlem tek kurumun elinde. tehlikeli değil mi bu durum. anladığımdan konuşmuyorum ama yorum yapıyorum.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Kişinin kendini bilmesi güzel tabi.

Anlamıyorsanız yorum yapmayacaksınız.

7. Bir kac kisi Dogtas hisselerinin sadece bir yatirim sirketinde toplandigini ve riskli oldugunu yazdi. Bu bilgi tamamiyle yaniltici bir bilgi. Dogtas'in 209milyon adet hissesi var ve bunun sadece %7.89'u dolasimda (22.8milyon adet). Is Bankasinda 174.7milyon adet hisse tutuluyor. Bu hisseler Dogtas'in ana ortaklari olan Dogan Ailesi ve Turkven'e ait ve bu hisseler dolasimda degil, yani alim/satim yapilmiyor.

Yanlis bilgi ile insanlari yaniltmayalim. Dolasimda olan 22.8milyon hissenin 4.1milyonu Global Yatirim, 2.2milyonu Gedik Yatirim, 1.9milyonu Is Yatirim, 1.6milyonu Deniz Yatirim, 1.2milyonu YApiKreki Yatirim'da. Gerisi ise 10'dan fazla yatirim sirketine dagilmis durumda.

Son haftalardaki yukselis Gedik, Is Yatirim, YapiKredi ve Garanti Yatirim uzerinden alimlardan geldi. Bu araci kurumlar hala alici durumunda. Global ise satmaya devam ediyor 1 aydir.

8. Sn. Borsacı daha evvel yazdık bunları ancak yeni olanlar forumu okumadığı için tekrar tekrar bu yorumlar geliyor. ve malesefte gelmeye devam edecek gibi.
    Teşekkürler açıklama için.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"

Sayfa 241/967 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •