Sayfa 241/916 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon
Arama sonucu : 7328 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1. Ağa bırak gitsin elindekiler de gider yoksa.. köpek balıkları kan alırlar yoksa..

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. okur bu çocuk okur borsadan anlamam yatırım tavsiyesi felan değildir

3.  Alıntı Originally Posted by batırımcı Yazıyı Oku
    Değerli Yatırımcı arkadaşlar bence bu kadar birbirimize sarmanın anlamı yok paylaşımlarınızı yorumlarınızı zevkle okuyorum. Sadece nacizane tavsiyem daha sayılara dayalı konuşursak herkes için daha efektif ve yararlı olacaktır diye düşünüyorum. Türk borsasında bence yatırım yapılacak bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıdaki şirketlerden biri Kütahya porselen ekim ayı ihracat rakamları olumlu geçen yılın aynı ayına göre %18 lik bir artış mevcut. Kasım ayı 10 gün sonra açıklanacak ona göre bir yol haritası oluşacaktır kanaatindeyim. Daha önce yapmış olduğum hesaplara göre yine 3 aylık bilanço tahmini yapmaya çalışırım. Ancak benim tek kafama soru işareti yaratan şu yönetim giderleri ve tek kalemde yazılan reklam ve pazarlama harcamaları
    bir de şu stok rakamları her dönem artıyor kar gelirken stoklarda da azalma olursa zaten temiz 2 tavan yapacak hisse düşüncem budur.
    bu şirketin ihracat verilerini nereden bulabiliyorsunuz? yoksa dediğiniz sektör ihracat verileri mi?

4.  Alıntı Originally Posted by TAMER00 Yazıyı Oku
    bu şirketin ihracat verilerini nereden bulabiliyorsunuz? yoksa dediğiniz sektör ihracat verileri mi?
    Günaydın
    Tim'in yayınladığı sektörel ve il bazlı ihracat verilerinden bakıyorum. Her ayın 2. veya 3. günü yayın yapılıyor dosya halinde her ayı tutuyorum.

5. Üzerine bu kadar teknik analiz, temel analiz, ve yorum yapılıp gitmesi beklenip te herkesi ters köşe yapan KUTPO.. Takipcisi ve bekleyeni çok olduğu için mi tahta sahibi yatırımcıyı inletiyor bilinmez. Fakat ipi bu kadar gerdiğine gören saldığın da çok sert hareket edeceği kesin.

6. Büyük balıklar borsa coştuğun da İMKB 30 HİSSELERİN de çok büyük hareketler ederek para kazanırlar. Borsa duraksadığın da ise daha sığ ve kolay hareket ettirebilecekleri temeli sağlam , karları düzgün hisselerde pozisyon alarak yolunu bulurlar. KUTPO için bu ortamın oluştuğunu düşünüyorum. Buraya parayı basacak gönüllü arıyoruz sadece...ytd..

7. Aslında sıkıntı büyük tahminimce, eğer öyle olmasaydı basın ekspres yolundaki kulelerin yapımı bu kadar uzaması, aylardır iki kule bitirilemedi,ve sanırım satışlarında iyi değil.bilmedigimiz birşeyler olabilir! ytd...!!!

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. bildiğim kadarıyla basın ekspresteki kuleler Kütahya porselene ait değil onun satışları Kütahya seramiğin gelirlerine ekleniyor o nedenle bizi pek ilgilendirmiyor.

Sayfa 241/916 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •