Sayfa 241/954 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon
Arama sonucu : 7625 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: TSKB - T. Sınai Kalkınma Bankası

1. Dentisit 1.2 gun ekranı kapmak lazım.. Anlık moral bozuyor..

CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Her hangi bir yatırım tavsıyesı değildir.. sesli düşünmemin klavye ye dokulmus halıdır.. Yalnız benı bağlar..

2.  Alıntı Originally Posted by Dentist Yazıyı Oku
    Doların çakıldığı, bankaların uçtuğu, Garanti Bankasının %5+ olduğu bir günde Oyak ve saz arkadaşı İş Yat. son 3-4 gündür olduğu gibi yine sabahtan ne varsa alıp bu defa akşamı beklemeden fazlasıyla zararına boşalttılar. Ve her günkü gibi zarardalar.
    Kredili işlem yapıyorlar gibi görünüyor aAnlık izlemek insana kafayı yedirir. Bir bakıyorsun 87yi zorluyor bir bakıyorsun 81. Bunlar çok büyük marjlar. Temel analizde bir bozulma yok şu an. 26 Ekim'de bilanço gelsin bir bakalım ne durumda.
    Merill yüksek oranda alım yapmış tabiiki akşam satmazsa olumlu mu acaba???

3. Arkadaşlar bu nasıl bir iş. Bütün yatırım şirketleri teknik analiz veriyor hedef veriyor, anlamıyorum, ben gidiyorum. Hisse çıkana kadar yokum . 1 i geçince görüşürüz.. ytd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by sertçetin Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu nasıl bir iş. Bütün yatırım şirketleri teknik analiz veriyor hedef veriyor, anlamıyorum, ben gidiyorum. Hisse çıkana kadar yokum . 1 i geçince görüşürüz.. ytd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Değerli arkadaşım
    Bu aracı kurumlar al verdiklerinde oldum olası uyuz olmusumdur.Ama neylersin bir türlü çıkamıyoruz.Benim hala kafamın basmadigi bir dünya kar hisse nominal değerinin altindaYTD

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Eskilerin maliyeti 1 in uzerınde... Yenilerın derken. 15 gunluk sure. 090 uzerı... Buraları halletmesi gerek yukarı gitmesi ıcın.. (işbankası ve yatırım bankasının dan kaynaklı bir sey olmaz.. İşbankasında keyıflerıne kalmış, olumluda yaparlar olumsuz da

CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Her hangi bir yatırım tavsıyesı değildir.. sesli düşünmemin klavye ye dokulmus halıdır.. Yalnız benı bağlar..

6. 86 ya satanlari kutlayalim bu gun iki parti yaparlar 82 almislarsa 86 ya yine satarlar sahsi gorusum bilgim olsa zararda olmazdim bu kagitta

7.  Alıntı Originally Posted by Mete07ant Yazıyı Oku
    86 ya satanlari kutlayalim bu gun iki parti yaparlar 82 almislarsa 86 ya yine satarlar sahsi gorusum bilgim olsa zararda olmazdim bu kagitta
    Papaz her zaman pilav yemez diyorum.
    Herkesi 87den döneceğine ikna etti mi? Etti.
    O zaman?? )
    Sesli düşünüyorum. Herkesin kararı kendine.
    Veren de alan da O'dur.

8. Arkadaş hisse olumlu diye her fiyattan alalım mı ?
    Hisse tamam ama teknik diye de bişey var.
    Temel analiz ile hisseyi bulursun, teknik ile de alırsın satarsın.
    Hisse iyi diye al al al al al mı olur. Alırsın bakarsın ortama göre verirsin tekrar alırsın satarsın vs.
    Neyse.
    Bol kazanç.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 241/954 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •