Sayfa 241/656 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. zira o lot satan değil alan tarafında..

2.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    öyle değil king bu tamamen o dönemdeki ind,hacim ve tahtanın hareketleri belirliyor önceden söylediğim gibi yeri gelir çift hanelerdede al verir ve alırsın teknik gelecekten bahsetmez olan hareketlerden sadece gardını almanı sağlar neyse konu çok ama çok uzar işin sonu tavuk yumurta olayına döner boşverelim bu arada birşey hissettim sen kitap okumayı seven birimisin sadec his
    kısaca pek bir işe yaramıyor diyelim...

3. aga iş yatırımdan çalışıyor anlaşılan...

4. Tekrar geldik yuvaya umarım çift rakamları görürüz bilanço öncesi. Bol kazançlar ortaklar.

5. agayı gören geliyor maşallah

6.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    agayı gören geliyor maşallah
    eski kadrolar tekrardan burada toplanıyor...umarım piyasanın da ilgisini çeker iyi çıkış yapar...şu ana kadar ağa kötü endekse rağmen alıyor ve ilgi yavaş yavaş oluşmaya başlıyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    aga iş yatırımdan çalışıyor anlaşılan...
    ağanın kaç lotu oldu acaba ?? ağanın niyeti sence ne olabilir ?? kısa vadeli trade amacıyla mı alıyor yoksa gerçekten de orta ve uzun mu düşünüyor ?? onun beklentisi kaç tl ler olabilir acaba ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8. benim hesaba göre çeyreklerde 10 milyon ,yılda 40 milyon tl kar ediyorsa ederi en az 10 tl olmalı...çeyreklerde 15 milyon yıllıkta ise 60 milyon kar yapacak ise ederi de 15 tl olmalıdır...artık ilk çeyrekte ne kadar kar getirir bilemiyoruz..

tahminim 2018 yılı son çeyreğe göre ciro ve kar artar benim kar beklentim 10-15 milyon tl dir...yalnız dövizin yükselmesinden dolayı da 5,6 milyon tl civarı bir olumsuzluk da var...

her yıl ciro ve kar miktarı artan bir sektörde durdodan gittikçe iyiye gidecek bilançolar bekliyoruz....umarım bu beklentimizi karşılar durdo...

Sayfa 241/656 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •