Sayfa 241/579 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: HALK Cafe - III

Eee ne oldu? Adamlar hicbirsey bilmeden herseye kalkismis. Biz de bunu demiyor muyduk?

Dusundugumuzun aksina virus 14 gun degil, 7 gunde etkili oluyormus, 14 gun karantinaya gerek yok diyor.

Virusun yayilma orani hizli degilmis. Daha cok superspreaders denilen az sayidaki kisi yayiyormus, yani kontrol etmesi kolaymis.

Ihtimal dahilinde ama 2 dalga muhtemelen gelmeyecek diyor.

Almanyanin Top Bilim Adami.

2.  Alıntı Originally Posted by Antiseptik Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Biz bu sigara müptelası olan vatandaşlarımızı çok seviyoruz. Onların sigara fiyatlarını arttıralım, belki o zaman bu işten yavaş yavaş kaçarlar diye düşünüyoruz fakat yine de kaçmıyorlar nedense? ... -AA
    Tekel tütünü 100 gr 40 lira, bana 10 gün gidiyor. 1 yıldır kendim imal ediyorum. Aylık tasarruf yaklaşık 450 lira ve daha az kimyasal içeriyor. Pahalı olduğu İçin tütün satışları çeşit çeşit ve serbest basen havana purosu tadında tütünde buluyoruz. 😊

Apocalypsi getirtti ustumuze internet aglaklari resmen. Neler gecirdik be.

Antifanin terorist grubu ilan edilmesi iyi oldu. Finanasal destek yapanlarin pesine dusecekler simdi.

5. Dolar İçin 6,900 Asya tarafında açılış olduğu söyleniyor, işlemler sığ olsada soru şu ki, Cuma günü gelen bddk kararlarımı Etkili oldu, ABD olayları mı etkili oldu. Sabah 9 olmadan anlamak zor. Bence BDDK kararları etkili oluyor. Çünkü 20-30 gün önce alınan banka kararlarında esneklik veya delik vardı, 20-30 gün izledi, özel bankaların uymadığını gördü ve uygulamayı resmileştirdi. Özel bankaların reel sektöre düşük faiz ile kredi vermesini nasıl sağlayacak. İpotek teminat vermekte almakta zorlaştı.

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Yok onlarin hicbiri.
    20 küsürlerden çıktılar o zaman...azda değildi 18 milyondu herhalde.

7. canınız çekmesin; tereyağlı mercimekli bulgur pilavını fazla kaçırmışım heralde...evin içinde yürüyüş yaptım biraz...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by Antiseptik Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Biz bu sigara müptelası olan vatandaşlarımızı çok seviyoruz. Onların sigara fiyatlarını arttıralım, belki o zaman bu işten yavaş yavaş kaçarlar diye düşünüyoruz fakat yine de kaçmıyorlar nedense? ... -AA
    Reyis,Hasta garantili şehir hastaneleri ni boşuna mı yaptiriyor..?.
    Müşterisi zaten hazır...Sigara /tütün kullananlar ilk sırada..

Sayfa 241/579 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •