Yan apartmanda beş pozitif. Bu zamana kadar kaçmaya çalıştım korona'dan ama kaçış yok gibi.
Aşıya da ulaşamıyorum. Meslek grubumda öncelik sırasında en son sıradayım.
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
Yan apartmanda beş pozitif. Bu zamana kadar kaçmaya çalıştım korona'dan ama kaçış yok gibi.
Aşıya da ulaşamıyorum. Meslek grubumda öncelik sırasında en son sıradayım.
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...
İsrail'de 10 ay sonra ilk kez koronavirüs salgınından dolayı ölüm kaydedilmedi. Haber Hafta Sonu’nda Ata Maden anlattı:
âİsrail’in başarılı olmasının en büyük etkisi aşılardırâ
https://twitter.com/Medyascopetv/sta...251548676?s=20
“Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
Ermeni işi Trump zamanında senotoda onaylandı.. Trump yürürlüğe koymadı.
Biden koyarsa bazı ermeniler mallarını sigortalamış ve sigorta şirketi ödeme yapmış. Sigorta şirketleri dava açacak ve paralarını alma girişimine girecektir. Ne kadarı gerçek ne kadarı yalan davalar olur belli olmaz. Aihm bu işlere geçit vermemişti.
Ama abd başka bir dünya
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Bu hükümet telafisi mümkün olmayan hatalar yaptı. En son geldiğimiz noktada yapabilecek çok şey yok. ABD ye rest çeksek AB var %60 ticaretimiz turizm sekteye uğrar. Ab de ki bol parayı saymıyorum. ABD ile dudak dudağa gelsek Rusya bize turist göndermez Suriye ve Libya'da başımızı ağrıtir. Olabilecek en iyi şey seçim kararı ve ülkenin tam bir koalisyon ile yönetimi. Bana göre koalisyon da herkes birbirini kontrol edeceği için ağırlıklı tarikat olaylari olmaz. Daha kontrollü bir yönetim olur. Tek kişi yönteminden daha iyidir. Başkanlık öncesi ki dönemde iktidarıanayasa mahkemesi asker hsk YSK Yargıtay ile kontrol altına kısmen de olsa alınabiliyordu.
O egeli ben değilim
Yer İmleri