Masum ky gelse alsa temettü zamanında (14 den 8) dusurdugunuz gibi 27 den dusurursunuz yaban domuzu sizden üstündür adi ttkom MORUKLARISINIZ
Masum ky gelse alsa temettü zamanında (14 den 8) dusurdugunuz gibi 27 den dusurursunuz yaban domuzu sizden üstündür adi ttkom MORUKLARISINIZ
Bugün resmi başvuru yapıldı. Bu defa doğru düzgün bir anlaşma olursa,yapılacak yatırımlar,gelirler net olarak belirlenirse ve anlaşma ttkomu destekler nitelikte olursa bu fiyatımızı misli misli katlar. O zaman 5-10 dolardan satılabilir hale gelir. Zaten amaçta bu yönde. Belki kısmen, belkide yönetimi devredecek şekilde bir satış olacak. Beklentiler bu yönde. 40-50 leri kısa zamanda göreceğimizi düşünüyorum. Benimkisi sadece öngörü. Herkes kendi kararını kendi versin...
son yükselişin yarısını nerdeyse 2 günde verdi...
24 ten ufak bir destek daha. Araplara lüzum kalmadı ben toplayacam yakında tamamını😂😂😂
bu hafta, daha önceki günlük dibi olan 22.18 in az altı 22.08 yakın takıp edilmeli..kırılması halinde 20.76 aktif hale gelebilir..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Biraz dinle ek gibi.. Endekste bozunca..
''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar
Yer İmleri