Üstad IHLGM ile ilgili bu haberin gerçekleşmesi halinde, fiyatları ne olur sizce, teşekkürler
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstad IHLGM ile ilgili bu haberin gerçekleşmesi halinde, fiyatları ne olur sizce, teşekkürler
Sayın Forumdasim,
Burayı okuyan ve yatırım yapabilecek seviyede olgunluğa ve bilgi birikimine sahip olan insanlar, emin olun ki hangi topigi takip edebileceklerine de tek başlarına karar verebilecek düzeydedirler.
Bizleri düşünmeniz ne derece nezaket ise de!!!!, bizim adımiza karar vermeye çalışmanız o derece kaba ve saygısızca olmuş.
Para benim, keyif benim...Burayı takip ederek para kaybetmekten mutlu oluyorum. Keyfimin kahyasimisin be kardeşim!!!!!!
Git işine, durduk yerde ağzımı bozdurma benim. Varsa bı bildiğin, aç bir topik, paylaş. İnsanlar değerli bilgi hazineden istifade etsin.....
Hadi şimdi git işine......
freesky
Sayın Forumdasim,
Burayı okuyan ve yatırım yapabilecek seviyede olgunluğa ve bilgi birikimine sahip olan insanlar, emin olun ki hangi topigi takip edebileceklerine de tek başlarına karar verebilecek düzeydedirler.
Bizleri düşünmeniz ne derece nezaket ise de!!!!, bizim adımiza karar vermeye çalışmanız o derece kaba ve saygısızca olmuş.
Para benim, keyif benim...Burayı takip ederek para kaybetmekten mutlu oluyorum. Keyfimin kahyasimisin be kardeşim!!!!!!
Git işine, durduk yerde ağzımı bozdurma benim. Varsa bı bildiğin, aç bir topik, paylaş. İnsanlar değerli bilgi hazineden istifade etsin.....
Hadi şimdi git işine......
freesky
Mohikan hocam endex çıkar ama sanal ekonomi yada uçak gemimiz, uçaklar, tanklar, astronotlar,...vs bol yiyen yada karnı doyanlar, Titanic fareleri gibi ilk kaçar ve ben demedim mi ile en büyükleri oynarlar.Sanal ekonomi sanal sex gibi, ama birisi bir yerde patlar, diğerinde çocuk olmaz.Türkiye aynı bu.Dünya yerinde duruyor biz basamak atlıyoruz.milletce zaten kardeşiz iyi .....sev....yoz . bakalım nereye gider.
evettt kimler bildi yükselişi...kimler döndü köşeyi...blomberge çıkan en ünlüler... kimi işşiz ...kimi kendi danışmanlık şirketini kurmus...en ünlü analist artık twitırda çiziyo...demek ki bunlar da bilemedi ...çok para kaybedenler de bunları kovdu...biz de doktoru mu kovalım...ama biz maas ödemiyoz ...kimi dua ediyo ...kimi teşekkür ediyo...benim toprağım ...İzmirli ...inandığı seyleri yazıyor yalansız...yalancı ralli...takaslar yabancı payı artı yüzde 1...o kadar reklam ana haberde ...borsa rekorlara doymuyor...zannedersin garan 4 e katladı...toplasan 10 kâğıtla ralli ...ben para kazandığım için yada iyi falcı olduğu için değil adam gibi adam derler ya eskiler...onun için okuyom doktoru...sağlıcakla kalınız...
Üstad yorumlayabilir misiniz lütfen, teşekkürler
Bir öğretmen olarak bende Mohikan Bey'i okuyorum.Dünyaya bakış açısının ne kadar geniş olduğu ve düşüncelerimin örtüştüğü bir yana insanlığıyla her soruya cevap verdiğini yaşadım,yaşadık..Sağolsun,Allah razı olsun.Bir tekfende bir odas ta(aklıma gelenler) yanıldığını ifade etti.Farzedelim ki hiç ifade etmedi.Ben dört dörtlük bir eğitimci değilim,dört dörtlük bir insanda değilim.Hepimiz hata yapıyoruz hepimiz mükemmel olamıyoruz.İnsanın yaptığı onca güzelliği yıkıp en küçük bir hatada afaroz etmek bana göre erdemlilik-olgunluk demek değildir.Gözlerinizi kapayın ve bugün olduğumuzu ancak yarın olmayacağımızı bir anlık düşünün.Demem şu ki kalp kırmak ve incitmek için yaşam çok kısa..Ölümlü dünya..Selamlar..YTD
Ben seni beyefendi duruşun tanımadığınız kişilere saygı ile cevap vermen grafik analizini mükemmel okuman ve paylaşabilecek kadar cömert olduğun için seviyorum yeter. Herkes dört dörtlük olamaz, kusursuz dost arayan dostsuz kalır sonuçta insanız.Selamlar
Son düzenleme : rock1973; 06-08-2017 saat: 08:07.
Yer İmleri