EYT, en pahalı hükumet icraatı olmuş depremin 5 katı, 128 milyar dolar satılan (ve şimdi yerine konmaya çalışılan) dövüzün 2.5 katı, inanılmaz bir para.
Bakın arkadaşlar ben geçiş garantili köprüye, hastaneyei kanala alayına karşıyım. Devlette israfa lüks makam araçlarına karşıyım.
EYT'ye de karşıyım! Lüks makam aracına (görünürde bile olsa) muhalefet eden iyi kötü birileri var.
EYT'ye muhalefet eden 1 parti bile olmadı.
Geleceğimiz kararır dedik oy gözlerini döndürdü kimse bir şey görmedi dinlemedi.
Kusura bakmayın, buna karşı olan onurlu bir insana çok sevdiği ülkesini terk etmek dışında çare bırakmadılar!
Sevdiğimiz ülkemizden işte bütün halkımızın aç gözlülüğü ve verilmiş hak masalları nedeniyle, gelecek göremedik ve ayrıldık.
Türkiye'de kimse gençler çalışmıyor diye şikayet etmesin. Yurt dışında en çalışkanlar bizim Türk gençlerimiz! Türkiye'de çalışmıyorlarsa, biraz da dönüp kendimize bakıp yahu biz bu gençlere ne ettik demek gerekmez mi?
Bakın EYT direk sonucu eli ekmek tutan taşı sıksa suyunu çıkartacak aslan gibi 300 bin Türk genci ülkesinde gelecek görememiş! Yurt dışına taşınmış! Yiyin dayı kazanılmış hakkınızı. Size suriyeliler baksın dedik diye zorunuza gitmesin, gerçek bu ki Suriyeliler bakmazsa bakacak kimse kalmayacak sizlere. Bunu da arsızlık, yüzsüzlük, laf ebeliği ile kendiniz ettiniz kendinize.
Yurtdışına gidenlerin zihinsel olarak bir türlü gidememesi çok üzüyor beni... Kurulu düzeni olmasa hepsi geri dönecek ama ne yapalım işte hayat böyle..
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
matematik çok açık. devletin aleyhine olsa paraları geri verirdi. 5510 sayılı kanunun 31. maddesini defalarca örnek gösterdim: o para zaten işçinin parası. sgk 20-30 yıl sıfır reel faizle kullandıktan sonra her ay bir tutamını işçiye emeklilik aylığı olarak veriyor, sonra o yığın nemalanmaya devam ediyor. ben şahsen paramın tamamını geri isterim, emeklilikten feragat ederim. sen sor bakalım sgk ya o parayı (işçinin yıllarca ödedği primleri) isteyene geri veriyor mu ? parasını geri verecek ve işçi de emeklilik hakkından feragat edecek. sor bakalım ne cevap alacaksın ?
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri