Sayfa 242/775 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon
Arama sonucu : 6199 madde; 1,929 - 1,936 arası.

Konu: SAFKR-Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tes İhr İth San ve Tic. A.Ş.

1. hocam 17.01.2019 de aldı ihaleyi onu demek istiyorum daha hisse 1 haftadır cıkmaya basladı yani sonucda bu hisse için bile buyuk bi rakam aldıgı ihale ogun bile mesela hiç tepki veremedi birileri baskılıyor mu acaba aklıma o geliyor ne zaman kaadfsını yuzde 4 5 kaldırsa hemen asagı çekiyorlar

2. bilancodan once hizli ve seri bir sekilde
    2.58-60 kirmasi cok onemli.kirarsa 3 e gider yok kirmazsa yandi gulum keten helva

3. yatirim tavsiyesi degildir

4. Kısa vadeli düşünmeyin bu hissede bilançoya bakacaksınız 2019 yılını degerlendirmeye alın derim. Bu gelecek bilançoda aldıgı ihaleler olmayacak 2019 bilançolarına yansıyacak. Yani sonuç kısa vadeli düşünmeyin derim. Ve bilanço geldiğinde inşallah hareket etmez çünkü toplayanlar yukarıdan mal verir. Dönüp almaları tekrar uzar uzun sürer yani kısa vadeli bilanço atraksiyonu yapmasını istemiyorum az gitsin her hafta gitsin. Maliyetler yukarıda oluşacak akıllı yatırımcı için önemli olan odur gerisi kumarcı dır.

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

5. dogru tespit.bilanco atraksiyonu pek saglikli gorunmuyor.ancak ben ve bazi arkadaslar biraz duygusal dusunuyor cunku cook yukarilardan terste kaldik.

6. iş yatırım her kimse hissenin gitmesini engelliyor.ama o sattığı malları yukardan geri almak için çok acı çekecek eminim.
    böyle temiz güzel Türkiye pazarının kendi dalında yüzde 70 ini elinde tutan borçsuz başka ucuz bir sanayi ve savunma şirketi varsa söyleyin onun hisselerini alalım.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by fener1907 Yazıyı Oku
    iş yatırım her kimse hissenin gitmesini engelliyor.ama o sattığı malları yukardan geri almak için çok acı çekecek eminim.
    böyle temiz güzel Türkiye pazarının kendi dalında yüzde 70 ini elinde tutan borçsuz başka ucuz bir sanayi ve savunma şirketi varsa söyleyin onun hisselerini alalım.
    Borcu çok, konkordato ilan edebilir[emoji6][emoji4][emoji39]

8. Bu hafta atraksiyonun devam ederek yukarı yönlü hareketinin artmasını bekliyorum.
    Daha piyasa ve yabancı fonlar keşfetmedi bu hisseyi.

Sayfa 242/775 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •