Sayfa 242/948 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 1,929 - 1,936 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1. Bugünde bülten çıkmayacak galiba

LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by mstf100 Yazıyı Oku
    Bugünde bülten çıkmayacak galiba

LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yaz ayı izin ayı olduğundan dolayı bülten ve onaylar uzayabiliyor ben oyüzden ağustosdan önce onay beklemeyin dedim ağustos sonunu bulabilir birde erciyas boru spk dakilere yedirmediyse olayı uzatabilirler genelde spk dakiler yemeden iş yapmıyorlar ipe un serebilirler bu konuda bakalım görecez inş kazanırız ama bunlar bezdirmeden para kazandırmazlar asla ytd

3.  Alıntı Originally Posted by drc78 Yazıyı Oku
    Yaz ayı izin ayı olduğundan dolayı bülten ve onaylar uzayabiliyor ben oyüzden ağustosdan önce onay beklemeyin dedim ağustos sonunu bulabilir birde erciyas boru spk dakilere yedirmediyse olayı uzatabilirler genelde spk dakiler yemeden iş yapmıyorlar ipe un serebilirler bu konuda bakalım görecez inş kazanırız ama bunlar bezdirmeden para kazandırmazlar asla ytd
    Sn. drc78 Şahsen ben farklı düşünüyorum birleşmeye ilişkin geçmiş başvuru süreclerine baktığımda şirket 6 Nisan 2017 tarihinde SPK ya başvuru yapıyor sonrasında şirkettekiler onay sonucunu hemen beklyorlarki 8 Mayıs 2017 tarihinde borsaya ERCİYAS için kotasyon başvurusunda bulunuyorlar fakat onlarda bilemezdi tabi sonrasında SPK revize belgeler istedi akabinde her iki şirket yönetim kurulları toplanıp gereken neyse yaptı şimdi Spk kararı bekleniyor bence daha kısa sürede onay gelecektir.
    YTD
    Son düzenleme : Uyargil; 04-07-2017 saat: 22:46.

4. Kademeler yıkılıyo

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Arkadaşlar sakın olalım biz burda sabrımızın tükendiğini belli ettikçe o dahada zorluyor bence bütün düşünceler aynı yola çıkıyor birleşme amma bugün amma yarın farketmez beklenti mevcut birde şu işlem yasağı birleşme ne kadar uzar bilmem ama yasak kalkmasına 10 15 gün kala tekrar sert hareketler olacağı kesin artık bugün artı kapatma umuduyla dün spek artık buraların dönüş noktası olduğunu kendide anlamış olmalı bu 2,50 altı durumda satışlarının karşılanacağı net bence denemeye cesareti varsa oda sermayeden yer gibi bu seviyelerin altında satıcı bulamaz sanırım ama hala bir iki lotun peşinde ise orasını bilemem dün ak yatırımdan çıkıp iş yatırımdan kapatmış yani kendi çalmış kendi oynamış bakalım bugün neler olacak
    zeytin kardeşim derinlik atarsan sevinirim bu arada

6. Biri hayrina 3 e kadar çizse😀

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. 1000 lot la çok rahat taban yaptırılabielir. Ayrıca tahtada spek yok bence. Yüklü satım olduğunda devreye giriyor sadece. Buralarda olmasi onunda işine geliyor ve sadece izliyor

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Her geçen gün kademeler aşırı derecede sığlaşıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 242/948 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •