Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.
"Memleketim varsa ben de varým."
Fordda walksvagen için üretilecek araç tofaþta psa fca birleþmesinden pay alma ihtimali beklentileri var. Ford her zaman pahalý fiyatlýyor piyasa fakat tofaþ fk sý 8 fordun 16. Bu oranlar aslýnda pahalýlýk ucuzluk konusunda fikir veriyor. Tofaþta küçük yatýrýmcý fazla forda göre. Bu yüzden çok ta kopup gitmiyor diye düþünüyorum. Fordda farklý bi beklenti vb durum varmý bilmiyorum. Piyasa deðeri tüpraþý bile geçmiþ durumda
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.
"Memleketim varsa ben de varým."
1 froto > 4 toaso oldu.
YTD
E5553 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Toasa hissesinde yatýrým yapmayý düþünüyorum. Bugün kapanýþa doðru biraz hisse aldým. Ama hiç bilmediðim bir hisse. Sadece hissenin son günlerde sürekli düþmesi dikkatimi çekti ve bugün siftah yaptým. Tavsiyesi olan varsa ve paylaþýrsa sevinirim. Tþk.
Toaso freni patlamýþ otomobil gibi saldý kendini, sebebi nedir arkadaþlar? Sektörün diðer hisseleri pozitif ilerlerken bu hissedeki problem nedir?
Sektör kötü desem piyasada araç bulunmuyor, diðer otomotiv hisseleri son aylarda güzel paralar kazandýrdý ama toaso sönük kaldý.
Çarpanlarý bakýyorum ucuz gibi geliyor, bilemediðim göremediðim nedir acaba?
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri