Sayfa 242/1009 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 1,929 - 1,936 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

faiz grafigine baktıgımda hedef %50.ne zaman olur.en gec 10 en erken 2 sene içinde.zaten enflasyon dusuk gosterırılyor.
    yalnız %50 olurken dovız cok cıkarmı.yani dovizdemi tl demi olmak avantajlı onemli olan .....
    bence tl faizi arttıracaklar.bu toplantı 2 puan artıs olabilir.19 veya 20 .....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
    ücretsiz okumak için Gizli sekmede açınız.
    iyi haftasonları....

Economist Who Called 2018 Turkey Crash Sees New Boom, Bust -Bloomberg-
    https://www.bloomberg.com/news/artic...-boom-and-bust

".....Is This Time Different?
    We have seen so many times that Erdogan was persuaded that he has to do something. Each time, the cost has become higher and the gains have become more short-lived. You look at interest rates globally today and look where Turkey is. Every other mainstream emerging market has interest rates below 5% now, except Turkey.

I don't have high trust that Erdogan has learned his lesson. His comments just a week ago again suggests that, yes, he is being responsible for now, but as soon as he gets the chance and certainly ahead of the elections in 2023, you would expect Turkey to go on the credit-growth model again."
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

3. Yasaksız ilk cumartesi..
    Millet tren olmuş sokaklarda...
    Bahar-yaz ayları ile beraber görülmemiş derecede talep patlaması gelecek diye düşünüyorum..
    Turizm de özellikle boş yer bulunamayacak..

4. Tabii yoğun bakımlarda da..

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Min 250K varlik (nakit, hazine bonosu, altin, hisse senedi v.s) tutmak gerekiyor.

Syg,
    Dudu merhaba Premier olmanın avantajı nedir?

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Her seyi onden konusmak gerekir..

Mumkunse yazili olarak belge istemek lazim.

Olmadi konusmayi izin alarak kayit et Turhan abim.

Syg,
    Teşekkürler dudu. Önceden aklıma gelip de konuşmadığım için bana kart üstüne kart yolladılar. Bilginiz olsun. Hepsini iptal ettiedim tabi. Bol kazançlar

7. Soru şu pazartesi 19 dan hsbc ye 42 gün bağlayım mı yoksa bekleyip 18 martı görüp faizlerin yükselmesini bekledikten sonra mı tavır almak lazım bir yardımcı olsanız diyorum

8.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Soru şu pazartesi 19 dan hsbc ye 42 gün bağlayım mı yoksa bekleyip 18 martı görüp faizlerin yükselmesini bekledikten sonra mı tavır almak lazım bir yardımcı olsanız diyorum
    Halkbank ve Ziraat bankası gibi kamu bankaları tüketici kredi faizlerini 1.5 ay öncesine göre ( 1.70-1.75'lerden) 1.50-55 aralığına indirdi.Politika faizinin Mart ayında cidden yükseleceğini düşünüyor musunuz ?Veya bunun mevduata yansıyacağını.

Sayfa 242/1009 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •