elinde foroto olanlar hiç sıkılmıyodur....
Originally Posted by Dandanakan Ne yapalım seans sıkıcı bizim hisseler de bişey yok maytap geçiyoruz işte gidin koçariyi kızdırın. Dandan abi heyecan yapma sakın sakin ol. OYAKC
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir. " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Originally Posted by azaz elinde foroto olanlar hiç sıkılmıyodur.... Boşuna dememişler alırsın ford olursun lord
Originally Posted by T/A 2 'si de hatalı gibi görünüyor... Ne yapmak istediğini söylersen yardımcı olmaya çalışayım... Grafikteki son 7.78 düşüşünü dikkate alma! O düşüşü deneme amaçlı ben yaptırdım. Hisse testi geçti... Deney bana biraz pahalıya mâl oldu ama işimi garantiye almak için fedâkarlık yamak lâzımdı... Şimdi rahat rahat oturabiliyorum...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Vardı bayağı ilk kanal tepesinde verdik 87 civarı
Originally Posted by selimtogrul Dandan abi heyecan yapma sakın sakin ol. OYAKC Üstad alıma geçti herhal top yekün.
Originally Posted by T/A Deney bana biraz pahalıya mâl oldu ama işimi garantiye almak için fedâkarlık yamak lâzımdı... Şimdi rahat rahat oturabiliyorum... Burdan aşağı salar gibi duruyor. Pek öyle ahım şahım bi alım gelmedi. cep to cep gibi sanki. Maksat kademe yürüsün işleri bunlar
Karanlığı bir görelim basacaklar mı alacaklar mı.
Forum Rules
Yer İmleri