Sayfa 242/1003 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 1,929 - 1,936 arası.

Konu: Viop XLII

1. Ya işlem yapamıyorum düşünebiliyor musunuz? emir gerçekleşti gözüküyor teminatta işlemlerin yarısı gerçekleşmiş gözüküyor portföyde hiç kontrat yok. Rezil aracı kurum nereye şikayet edebilirim ben bunu.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. ABD ye yeni sofor bulmuslar. Bu da atlarsa karismayiz diyolar

3. Abd de kamyon rampa cikiyordu , su an yokus asagi gidiyor her an devrilebilir hala sofor yok orda.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by EmirLondon Yazıyı Oku
    Abd de kamyon rampa cikiyordu , su an yokus asagi gidiyor her an devrilebilir hala sofor yok orda.
    Günde 10 kere yayın yapıyorsun...YAP bir agresif SHORT...millet ,cesur yürek görsün..

ekstreyi de buraya yapıştır.

5. Kredi kartı önemli bir enstrüman. Haftalık hacim 69 milyar TL olmuş. Kabaca haftalık 4 milyar dolar yıllık 220 milyar dolar eder.

Internetden işlemler de oldukça yüksek.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    ABD ye yeni sofor bulmuslar. Bu da atlarsa karismayiz diyolar
     Alıntı Originally Posted by EmirLondon Yazıyı Oku
    Abd de kamyon rampa cikiyordu , su an yokus asagi gidiyor her an devrilebilir hala sofor yok orda.
    artık şöförlerin atlamasını beklemiyorlar kolundan tuttukları gibi sallıyorlar aşağı
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Kredi kartı önemli bir enstrüman. Haftalık hacim 69 milyar TL olmuş. Kabaca haftalık 4 milyar dolar yıllık 220 milyar dolar eder.

Internetden işlemler de oldukça yüksek.
    internet alışverişinide alt gruplara ayırıp enflasyon sepetinin oranlarını bu rakamlara göre belirlerse tuik gerçek enflasyona o zaman ulaşır
    bir halt olacağı yok.

8. Ben size bir ay önce dediydim bakır şortluyalım deye, fiyat 4 dolar üstüydü, olmayınca olmuyor nasip değilmiş demek ki ariston abi şimdi 3.71 dolardan alıcı yok piyasada
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 242/1003 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •