Sayfa 242/1003 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 1,929 - 1,936 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    sende beni sobelemek için fırsat kolluyorsun dedektif kesildin başıma
    Çok sallıyorsun, dayanamıyorum:-)

Yakın arkadaşım Kanada firmasında GMY. Bu ücretler güzel bir hayal deyip sana selam gönderdi:-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2. Arjantin Merkez Bankası, faiz oranını 1000 baz puan artırdı

https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...BMptoCkhQ&s=19

Eyyy Arjantin, kimsin sen? Haddini bil...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Çok sallıyorsun, dayanamıyorum:-)

Yakın arkadaşım Kanada firmasında GMY. Bu ücretler güzel bir hayal deyip sana selam gönderdi:-)
    yahu bu maaşları ben mi yazdım da sallıyorsun diyorsun İngiliz iş alım danışmanı Michael Page paylaşmış

4.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    https://twitter.com/kitapvefinans/st...MsKGBy6cQ&s=19
    Yıllık Maaşlara bakın bunlar için pastırmanın kilosunun 1200 lira olmasının bir anlamı yok Gıdıvana selam yola devam
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    yahu bu maaşları ben mi yazdım da sallıyorsun diyorsun İngiliz iş alım danışmanı Michael Page paylaşmış
    Yorumunu bir de kendin oku istersen:-) "Yıllık Maaşlara bakın....." şeklinde başlayan. Sanki her firma bu maaşları veriyor gibi yazmışsın ki alakası yok. O yüzden sallıyorsun diyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Yorumunu bir de kendin oku istersen:-) "Yıllık Maaşlara bakın....." şeklinde başlayan. Sanki her firma bu maaşları veriyor gibi yazmışsın ki alakası yok. O yüzden sallıyorsun diyorum.
    Haydaa bunlar için demişim yani bu maaşı alanlar için sende son zamanlarda yüksek Seçim stresi var her yazdığımı muhalefete tepki olarak algılayıp bana cevap yazıyorsun

6.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Haydaa bunlar için demişim yani bu maaşı alanlar için sende son zamanlarda yüksek Seçim stresi var her yazdığımı muhalefete tepki olarak algılayıp bana cevap yazıyorsun
    Herkesin siyasi tercihine saygım var. Benim yaşımda ve ekonomik özgürlüğe sahip biri için kimin seçimi kazanacağının da pek önemi yok:-) Ancak mesajların, eleştirilerin hep 20 yıldır yönetimde olan gılıjdarov a yönelik. Gılıjdarov ülkeyi iyi yönetemediği için eleştiriyor olabilirsin, belki de haklısın :-)))))

Daha önce başkası da yazdı bunu sana (10 mesajından 9u Kk yı kötülemek demişti) ama anlamak istemiyorsun sanki.

Gizli trol modu...

7.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Herkesin siyasi tercihine saygım var. Benim yaşımda ve ekonomik özgürlüğe sahip biri için kimin seçimi kazanacağının da pek önemi yok:-) Ancak mesajların, eleştirilerin hep 20 yıldır yönetimde olan gılıjdarov a yönelik. Gılıjdarov ülkeyi iyi yönetemediği için eleştiriyor olabilirsin, belki de haklısın :-)))))

Daha önce başkası da yazdı bunu sana (10 mesajından 9u Kk yı kötülemek demişti) ama anlamak istemiyorsun sanki.

Gizli trol modu...
    trol sensin bence bu kadar savunduğuna göre senin kadar savunanı görmedim açık trol modu

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    trol sensin bence bu kadar savunduğuna göre senin kadar savunanı görmedim açık trol modu
    Başını kafkaf denen denen trol ile ağrıtma ....herkes bir lakap takıyor....her şeyi ben bilirim modunda ....bırak cevap vermeye bile değmez....

Sayfa 242/1003 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •