Sayfa 242/271 İlkİlk ... 142192232240241242243244252 ... SonSon
Arama sonucu : 2161 madde; 1,929 - 1,936 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

1.  Alıntı Originally Posted by unsali Yazıyı Oku
    Patronun da..dün 16.87 eline vermişler[emoji23][emoji23]patlattı..elinde...

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Patronun eline veren bize ne yapmaz. Şaka bir yana bende ucundan tırtıklamaya başladım. Tahta manyak her isteyene istediğini veriyor satarsan da alırım şeklinde bir işlem tarzı var enteresan.

2. Xu100 +0.80 ,glyho -5.44, ntgaz -2.29, conse -1.94

Antalyada 3 kardeş,borsada yüklü miktarda para kaybedince intihar etmişler,,,kendinize dikkat edin ha.

4. sakin olmakta fayda var intahar etmeye gerek yok nasıl olsa doğal yolla ne yapsak ta ölecez. onun çözümü yok kutman ne zaman global hissesi alsa kağıt düşüyor bu düşüşün yapay olduğu tartışılmaz eskiden bilanço kötü geldi diye düşerdi şimdi böyle bir durumda yok info yükselişin baş aktörüydü şimdi düşüşün elinde takasta gördüğümüz kadarıyla 25 milyon mal var bunun maliyetide o kadar düşük değil ben uzun vadeli yatırımcıyım önemli olan şirketin genel durumu spek kendi çalsın kendi oynasın

5. Bence bu patronun kafası çalışmıyor....o yüzden hisse sürünüyor.. gidiyor 16.87 den 3 milyon lot alıyor.. yaw.. git tabandan alsana 16.74 den..[emoji23] bir ekonomist lazım buna..

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Selamlar.. Allah herkese kalbinin güzelliklerine göre vermesi dileğiyle yaklaşık 25 yıllık deneyimim ve sonrasında bu hissede olan yatırımımın (bana göre çok büyük bir bölümünü) başka alana kaydırıp her hisse düşüşünde hisse alan bir yatırımcı olarak öngörülerimim ve düşüncelerimi hiç kimseye yatırım tavsiyesi olmamak kaydıyla paylaşmak istiyorum. Paylaşımım insanların bakış açısını geliştirmek içindir. Çünkü herkes ama herkes her şeyi düşünemez. Müsaadenizle sorularım ve cevaplarını, (kendime göre) düşüncelerimi madde halinde yazmak istiyorum.
    1- Bizim Ülkemiz borsasında Borsaya yatırım yapan özellikle küçük yatırımcıların Sosyoloji ve Psikoloji eğitimi alıp yatırım yapmalarını öneriyorum.
    2- Baştan beri sayın BB ve GLYHO %66,6 sahip İstanbul portfoy'ün sayın KM bağımsız hareket etmediğine inanıyorum. Sayın BB ve İstanbul portföy; sayın KM hisse fiyatı kontrolü için yardımcı oluyorlar.
    3- Bu şirketle ilgili hangi olumlu karar yaşanır yada açıklanırsa sayın KM istemedikten sonra fiyat anlamında hisse hiç bir yere gitmez. Zaten bir gün hisse fiyatı gerçek değerine giderse sayın KM'nın menfaat gereği gerçekleşecektir.
    4-Hisse fiyatındaki kısa zaman gel-gitleri hisse fiyatının toplu olduğunu gösteriyor. Zaten toplu olmasa bu kadar sert fiyat hareketleri yaşanmazdı. Burada şu konu dikkatten kaçmamalı, eğer sayın KM'nın telekonferanslarda şirketlerle ilgili olası olumlu gelişmelerin gerçekleşeceği tarihler çok uzun ve yatırımcının çok zor risk alacağı zaman.Muhtemel ülkemiz ve dünyamızda olası yaşanabilecek gelişmeler kullanılabilinir. Ama burada insanoğlunun ne kadar yaşayacağı bilinmez bir gerçek. Sayın KM bu günleri görememe durumu var..(Allah bilir)
    5- Yanlış hatırlamıyorsam sayın filozof-16 bu forum ve X yayın organlarında paylaşım yapan yatırımcının miktarına ve görüşlerine önem vererek bu hisse özelinde de dikkate alınması gerektiğinden bahsetti. Ben kendisine bu yayın organlarında paylaşım yapan sayısı ve niyetin önemli olduğunu kendisine söylemek isterim.
    6- Şunu hiç anlamadım. Evet borsada asla duygusallığa yer yok. Ama bir kimse çok para kazanmak içinde olsa birisine zarar vermek ne? demek. İnsanoğlu nasıl* mutlu olabilir. Bunu hayatım boyunca anlamadım.
    7-Burada bazen hakkımda hakketmediğim yorumlar yapıldı. Burada belki de en dürüst yorum yapanlardan biriyim ki bu forum için kendimi değerli hissediyorum.(Asla kendimi methetmeyi sevmem, aksine çevremdeki insanlar hep beni methetmiştir)
    8- Bazı yayın organlarında ve forum sitelerinde bazı yatırımcıların kullandıkları dil, anlatım ve bilgi birikimi bakımından normal bir yatırımcı olduklarını düşünmüyorum.
    9- Sayın Km hisse fiyatını isterse hayalim ve sayın beşiktaşk'ın bana çıkardığı, beni kurtarması gereken fiyat için telafuz ettiği 1000 TL hisse hayal fiyatı gerçekleşse dahi hakkım ona hiç bir zaman helal olmayacaktır. Bir gün eğer benden önce ölümü gerçekleşirse cenazesine katılıp hakkım helal değildir diye bağırmak istiyorum. Tabii ki bu nasip.(Bunu sayın KM'nın basın yayın organlarında söz verip özellikle eski yatırımcıların haklarını savunmadığı içindir)..
    10-
    .
    .
    .
    .
    .
    . Çok daha fazlasını yazmak isterdim ama gerek yok... Saygılarımla.....

Alıntı Originally Posted by kıti Yazıyı Oku
    Xu100 +0.80 ,glyho -5.44, ntgaz -2.29, conse -1.94
    Fısıltılardan bir grup varmış ve çıkmış diye bilgi geldi… kutman için fırsat bu fırsattır toplu mal alışını sağladı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Dün ve evvelsi gün satan iki kurum info ve yatırım finans.....Bu iki kurum taban taban yaptırarak malını verdi muhteşem bilanço unutuldu niye taban doldu diye yatırımcılar yönlendirildi yani spek istediğini aldı eğer yapmasaydı bu kadar kötü gelen bilançoların içinde yıldız olan global belkide çok yukarı fiyatları deniyecekti yani spek başardı unutturdu....Spek olayına gelince ister patron deyin ister info deyin ister İstanbul yatırım deyin ister Ahmet Mehmet Enver Hasan Hüseyin kim diye adlandırırsanız adlandırın hisse sürdürebilir karlılığı inanılmaz büyümesiyle ama öyle ama böyle gideceği yere gidecek sadece sabırla neler olacağını göreceksiniz.....ytd

Sayfa 242/271 İlkİlk ... 142192232240241242243244252 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •