Sayfa 242/305 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292 ... SonSon
Arama sonucu : 2433 madde; 1,929 - 1,936 arası.

Konu: ARDYZ - ARD Grup Bilişim Teknolojileri A.Ş.

1. Gunluk 30k kazanan adama buradan alinacak vergi koymaz.

2. bilançoların ekseriyeti çok kötü gelmişti zaten... nakavt için fırsat kollanıyordu... şu an gelecek de fiyatlanamıyor, çünkü ekonominin enflasyonun faizin yönü kestirilemiyor... malesef full malda yakalandığım için daha da düşmesi durumunda maliyet de düşüremiyorum...

3.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Bu türden mesajlari daha onceden de yazdiniz ama hep geri döndünüz. Umarim bu sefer tutarli olursunuz.

Vergi konusuna gelince ben 1.000.000 kazaniyorsam bundan 100.000 tl vergi vermeye raziyim. Yeter ki o vergi doğru yerlere gitsin.

Ama aciklanma şekli ve zamani çok yanlış. Ilk almayacagiz dediler, sonra kazanç ustunden alacagiz dediler, daha sonra işlem vergisi alacağız dediler, daha da sonra vazgectik hic almayacagiz dediler. Daha aradan 1 ay geçmeden ne orani ne tarihi ve nasil olacağı belli olmayan bir açıklama ile tekrardan alacagiz dediler. Cocuk oyuncagina döndü is.

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    haklısın arkadaşım evet dünyanın hiçbir yerinde vergisiz kazanç yok. elin gavuru gelecek burada trilyonlar kazanacak sonra 1 lira vergi vermeden alacak parasını gidecek. benim asgari ücretlimin günahı ne. benim vergiye değil,sizin de ifade ettiğiniz gibi tutatrsız kararlar nedeniyle itirazım var. olay netleşsin o zaman tekrar döner gelirim. ama olay netleşene kadar hisse biraz daha geri gelir diye düşünüyorum.YTD

Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Bu türden mesajlari daha onceden de yazdiniz ama hep geri döndünüz. Umarim bu sefer tutarli olursunuz.

Vergi konusuna gelince ben 1.000.000 kazaniyorsam bundan 100.000 tl vergi vermeye raziyim. Yeter ki o vergi doğru yerlere gitsin.

Ama aciklanma şekli ve zamani çok yanlış. Ilk almayacagiz dediler, sonra kazanç ustunden alacagiz dediler, daha sonra işlem vergisi alacağız dediler, daha da sonra vazgectik hic almayacagiz dediler. Daha aradan 1 ay geçmeden ne orani ne tarihi ve nasil olacağı belli olmayan bir açıklama ile tekrardan alacagiz dediler. Cocuk oyuncagina döndü is.

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bu 1 milyon kazanç enflasyonun üstünde mi,,,,,,altında ise kar yok sayılır.
    %77 üstünde kar edenden alsın evet,,,ama %77 kar etmişse biri,,reel kar sıfır demektir.
    Ancak enflasyona göre parasını korumuş oluyor.
    Borsadaki şirketlere enflasyon muhasebesi uygulanıyorsa,yatırımcının kar/zararına da enflasyon uygulanmalı.

İkinci olarak zarar etmişse bunu devlet mahsup yapacak mı?
    Yatırımcı,atıyorum 2024 yılında %30 zararda,,,devlet ben zararını kabul etmem,sıfırdan başlıyorum der mi?
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

https://bigpara.hurriyet.com.tr/habe...desi_ID633228/

2006 yılında uygulanan vergiyi Şükrü Kızılot yorumlamış.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

6. Bu vergi duzenlemesinin olayi muhtemelen beyanla yapilacak. Nasil eurobondlarda senede bir beyan veriyorsak bunda da boyle olur. Benim icim cok rahat bu vergi olayindan. Bugun en buyuk sermayedar akp ve sukelasi. O yuzden kendilerini cok zorlayacak bir duzenleme yap(a)mazlar.

7.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    https://bigpara.hurriyet.com.tr/habe...desi_ID633228/

2006 yılında uygulanan vergiyi Şükrü Kızılot yorumlamış.
    2006 da 3 ayda bir vergileri aldılar kardan. Sonraki 3 ayda zarar edince iade etmediler. Hatta işten izin alıp 1 gün uğraştım vergi dairelerinde. Sonra pes ettim alamadım, vazgectim.
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

8. Düşüşlerde en önde giden hissemiz, yükselişlere hiç tepki vermiyor.
    Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca.
    Dağı bile taşır insan, aşık olup inanınca.

Sayfa 242/305 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •